Хто першим потрапить під мобілізацію у Тернопільській області

Хто першим потрапить під мобілізацію у Тернопільській області
Голови сільрад, працівники райрад та адміністрацій, а також депутати облради - саме вони перші в списку на мобілізацію в разі потреби. Таке розпорядження дав Степан Барна, кажуть в обласному військкоматі.

Про нову хвилю мобілізації наразі мова не йде, однак в обласному військкоматі нагадують: якщо в районах не виконають поставлений план, то недостачу будуть "закривати" держслужбовцями.

 - В першу чергу мова йде про голів сільрад, працівників районних рад та адміністрацій та депутати всіх рівнів, включно із обласною радою, - каже обласний військовий комісар Володимир Катинський.

Відповідне розпорядження дав очільник області Степан Барна.

Відео дня

Нагадаємо, раніше великі сподівання покладали на контрактників, за рахунок яких збиралися уникнути мобілізації. Однак Тернопільщина дала лише 60% вді тієї кількості контрактників, яку від неї очікували.

У військкоматі кажуть, що в разі необхідності нової хвилі мобілізації, будуть враховані показники по кожному з районів. Де більше контрактників - там буде нижчий план по мобілізації.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Можна йти а що герої не вмирають то вже добре.Але нє таки не піду газ дорогий хто буде мою жінку гріти.Я тамки або забю того москалє або нє а тут си жінка знайде другого хлопа а  я тоди кому буду потрібний старий нещасний імпотент і що буду дрочив під коцом.Ліпше поїду зароблю свої кохані якісь гроші дітям щось купимо требя якось жити  аво депутати чо нейдут най йдут вони си добри вжили сидєт на державних грошох то най спасают ту державу.Я від держави ні копійки немаю то чого буду йшов я шо там забув

    Анонім reply Анонім

    красава
  • Анонім

    Заіпали. Країні кінець
  • Діонісій

    а то що почали трусити голів сільрад, працівників райрад та адміністрацій, то вже добре, правда по селах і так позабирали багато,

    треба ще трусити голів міськрад, облраду, депутатів наших. забрали б половину, може щось в армії і покращилось, вони не можуть жити в тих умовах, в яких проживають наші бійці.

    ну і катинського треба з його шайкою туди пристроїти, бо жерти м'ясо і пи..ти, що там все добре і файно, то одне, а там бути і жити то друге.
  • Анонім

    І знову по новій ...і ще раз вам кажемо пішли ви на .....з вашою мобілізацією
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up