Хто відповідає за дитячі майданчики у Тернополі

Хто відповідає за дитячі майданчики у Тернополі

На День Незалежності у Тернополі відкрили ще один оновлений дитячий майданчик. У соцмережах тернополяни цікавляться, хто ремонтуватиме його у разі пошкодження. 

У Тернополі встановлють нові дитячі та спортивні майданчики.

Оновлений дитячий майданчик на Набережній ставу, що біля острівця «Чайка», відкрили у місті на День Незалежності. Реконструкцію майданчика провели меценати.

Відео дня

Зараз дитмайданчик біля "Чайки" виглядає по-іншому, ніж раніше. На об'єкті відновили покриття відпочинкової зони та встановили нові атракціони для дітей. А легендарний "дядя Стьопа" залишився. 

"Ніби все класно,новий майданчик, щось нове в Тернополі. А от якість...він довго не прослужить. Від кількості дітей,вже вчора качелі так рухались,що думала,ось,ось зламаються..." , - пише Оля Баган-Гріщенко у соцмережі "Фейсбук". 

   - Хоч і майданчик реконструювали представники ТМ ”Молокія”, але після встановлення всі дитячі майданчики міста знаходяться на балансі КП «Об´єднання парків культури і відпочинку Тернополя",- розповів директор підприємства "Об'єднання парків культури і відпочинку” Олег Протасевич.

Якщо підприємство, за чиї кошти був встановлений майданчик, погоджується ремонтувати каруселі, то він залишається на їхньому балансі, зазначає пан Протасевич.

  - Наприклад, є підприємці, які вже більше десяти років за власні кошти ремонтують каруселі, які встановили, за необхідністю, - каже директор підприємства "Об´єднання парків культури і відпочинку”.

Зазначимо, що також передбачили посади слюсара-ремонтника і прибиральниці, які доглядають за дитячими майданчиками у всьому місті,  - розповів начальник управління сім'ї, молоді та спорту Тернопільської міськради Микола Круть.

Майданчики прибирають за графіком, зазначив пан Круть. А про пошкоджені майданчики можна повідомити у міськраду за тел. 15-80.  
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ната Кравець

    Ремонту потребує дитячий майданчик по вул. Б-р Просвіти, дві каруселі поламані. Також майданчик у цьому районі біля магазину *Осіріус* гірка дитяча ,відламана бокова частина. Окремого догляду потребує і спортивний майданчик. Більшість тринаже рів у жахливому стані. Просимо звернути увагу, та відремонтувати
  • Герасимчук Ростислав

    Те що той майданчик довго не прослужить, це зрозуміло, якість дуже сумнівна. А нарахунок інших майданчиків в місті, то їх ніхто ніколи не ремонтує, хоча впевнений, що якісь кошти на це списують.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up