Хтось у сукнях за 20 тисяч, а дехто босоніж: усе про карантинний випускний. ФОТОРЕПОРТАЖ "20 хвилин"

Хтось у сукнях за 20 тисяч, а дехто босоніж: усе про карантинний випускний. ФОТОРЕПОРТАЖ "20 хвилин"
  • Урочиста «Хода випускників» відбулась, незважаючи на карантин. Нагадаємо, випускники тернопільських шкіл пройшлись вулицею Руською та Степана Бандери до міського стадіону, де відбулась урочиста частина.
  • Кращих учнів нагородили за сумлінне навчання. Як все відбувалось – дивіться у нашому фоторепортажі.

Цього року урочистості були під питанням, однак «Ходу випускників» все ж дозволили.

Для того, щоб колона випускників пройшла до міського стадіону, правоохоронці перекрили вулицю Руську та Бандери. Колона, у якій було понад тисячу учасників рушила від Надставної Церкви до міського стадіону близько 15:30.

Відео дня

Випускникам цього року довелося одягати захисні маски, однак, далеко не всі дотримувались цього правила. Хтось йшов всю дорогу в масці, хтось – зняв її при першій нагоді.

Багато випускниць готувались до цього дня ще за кілька місяців до того, як стало відомо, що хода все ж відбудеться.

Далеко не всі випускниці наважувались на високі підбори. Багато мали з собою змінне взуття. Хтось не витримай та йшов босоніж.

Дехто через втому та спеку до того, як рушила колон,  в дорогих сукнях сідали перепочити прямо посеред вулиці.

Багато хлопців також хотіли виділитись незвичними костюмами та образами.

Чимало випускників шкіл вигукували гасла по дорозі до стадіону. Те, що вулицями йдуть випускники, справді було чути.

Очолила колону учениця школи №7 Марічка Борисяк. Вона пройшлась у сукні з 100-метровим шлейфом. До слова, його перероблять на спіднички дітям сиротам та дітям з сімей, що потрапили в складні життєві обставини.

Супроводжував випускників оркестр. 

На вулиці вийшли тисячі людей. Це - батьки, вчителі, друзі і знайомі випускників та просто звичайні тернополяни. Вони фотографували та знімали колону на телефони.

Звичайно, під час ходи ні про яку соціальну дистанцію між випускниками та між глядачами мова навіть не йшла. Вулиці заполонили люди.

На території міського стадіону нагородили кращих випускників Тернополя, які набрали максимальні бали на ЗНО.

Отримали золоті медалі і кращі учні Тернопля.

Під час урочистих подій зафіксували рекорд України – найдовший шлейф на сукні випускниці. Цей рекорд потрапить до «Книги рекордів України».

Дехто одягав дизайнерські маски в стилі сукні чи костюму.

Після урочистої частини багато випускників продовжать святкувати, однак у ресторанах вони цього робити не зможуть, оскільки через карантин заклади громадського харчування працюють лише до 23:00. Випускники казали, що святкуватимуть на природі, або збиратимуться вдома в однокласників. Зранку вони зустрічали світанок на набережній Тернопільського ставу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Thao Thao

    19$$$
  • мобуту сесе секо

    Я ху@@@% клава без баяна.
  • Val Val

    Ви обіцяли статистику порушень на випускному у цю ніч. Де вона?
  • Стас Кноль

    Про що можна говорити,якщо  навіть ЛИСИЙ без маски !Чи буде він відповідати за червону зону?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:33 Як в Україні відбуватиметься мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up