Партнер рубрики Події

«Хтось знаходить друзів, а хтось виходить заміж»

«Хтось знаходить друзів, а хтось виходить заміж»
  • Фотосесії, покази мод, нові знайомства, участь в «Міс Україна» та чимало іншого – як конкурси краси змінюють життя переможниць.
  • Як змінилося їхнє життя після конкурсу краси «Міс Тернопіль» розповіли переможниці кількох останніх років. 

Про "Міс Тернопіль 2017" Олену Смакоус та її участь у "Міс Україна 2017" читайте тут. 

«Міс Тернопіль - 2016»

У 2016-ому році переможницею конкурсу стала Аліна Крамарчук. Дівчина каже, що після конкурсу її життя не дуже змінилось. Тернополянка переїхала у столицю, але це було її власним бажанням. 

Відео дня

- Конкурс дав мені зрозуміти те, що всім ти подобатись не зможеш, - каже дівчина. - Потрібно залишатись собою і насолоджуватись життям. Я не можу нічого сказати про важливість таких конкурсів. Навпаки, зараз я думаю, що вони не потрібні, краще займатись своїм внутрішнім світом. Старатись ставати всебічно розвинутою особистістю. У інших конкурсах краси я участі не брала.

Зараз Аліна працює,  займається саморозвитком, подорожує і отримує задоволення від життя. 

- Моя мета - бути здоровою та щасливою, - продовжує Аліна. – Також, щоб мої рідні і близькі були щасливими та здоровими. Все, що роблю, - для них. - Читайте, розвивайтесь та насолоджуйтесь життям. Воно проходить , а ми не помічаємо цього. 

«Міс Тернопіль - 2014»

Переможниця конкурсу у 2014-ому році Вікторія Тешнер участь в конкурсах краси брала ще зі школи.  

- Після перемоги в конкурсі  «Міс Тернопіль 2014» в моєму житті відбулися певні зміни, - каже Вікторія. – Була підготовка до конкурсу «Міс Україна» , який провели в нетрадиційному форматі через політичну ситуацію в країні. Після цього був конкурс «Королева України», який проходив в Туреччині. 

Особливістю цього конкурсу були екопроекти. Вікторія розробляла проект на тему "Екотуризм в Україні" , у якому йшлось про очищення Тернопільського ставу. Тоді проект дівчини увійшов в трійку кращих.

- Життя під час конкурсів та після них є дуже цікавим, насиченим та важким, - каже Вікторія. - Постійні тренування, хореографія, фотосесії, дієти, яких я не дотримувалася ніколи, бо дуже люблю смачно і багато поїсти. Організатори конкурсу стежать за дівчатами 24 години на добу, забороняли їсти солодощі.

Зараз дівчина не займається модельним бізнесом. Вікторія навчається у Варшаві на 3-ому курсі на рекламіста. Також має торгову сторінку із взуттям у соцмережі, яка працює вже півтора роки.

« Міс Тернопіль - 2013»

Тернополянка Аліна Водяна корону та титул «Міс Тернопіль» завоювала у 2013-ому. Життя дівчини після конкурсу змінилось. Хоча, як каже красуня, можливо, не так кардинально, як в інших переможниць.

- Після перемогли у тому конкурсі почала отримувати більше уваги, з’явилися нові знайомства, - каже Аліна. – Ще тоді почалась підготовка до конкурсу в Києві «Міс Україна». Але це вже інша історія. Тоді мені не пощастило. Конкурс у 2013-ому році був закритим - це було день народження відомого тоді українського політика. У нас не було глядачів, не було "великої" сцени. Навіть батьки не змогли приїхати. 

Тоді конкурс проходив в ресторані одного з київських готелів і запросили тоді виключно зірок та відомих людей, які були гостями іменинника .

- Але, не зважаючи на це все, конкурс відбувся, і дівчата були задоволені , переможницю обрали, - каже Аліна. – Я дуже рада, що зараз цей конкурс проводять на високому рівні. Чи важливі конкурси для дівчат? Однозначно. Кожний конкурс змінює тебе, я сказала б дівчата стають дорослішими. Хтось відкриває в собі нові таланти, хтось набирається впевненості в собі, хтось розуміє що сцена - це не його. Хтось знаходить друзів, а хтось виходить заміж. Як на мене, то участь у конкурсах - це дуже хороший досвід для кожної дівчини, не зважаючи на результат. А ще краще, якщо до цього готуватись з раннього віку. 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up