Партнер рубрики Події

І кесарили, і пухлину забрали – допомоги потребує  31-річна тернополянка

І кесарили, і пухлину забрали – допомоги потребує  31-річна тернополянка

На  сімнадцятому тижні вагітності у тернополянки  виявили онкологію. Медикам вдалось дотягнути вагітність до 36-го тижня.  Далі – кесарили і «забрали» пухлину. Маля – здорове. А ось матусі потрібне ще лікування. Попереду – хіміотерапія. Жінці потрібна допомога.


Про потребу допомогти молодій матусі Юлії Шафранській поширюють інформацію у ФБ її друзі. Жінка нещодавно народила дівчинку. А вдома її ще чекає 8-річний син. Друзі Юлії просять допомогти фінансово, адже  попереду у жінки тривале лікування. А грошей, наразі, не дуже вже і вистачає. 

Скільки ж конкретно потрібно грошей, як розповіла сама Юлія Шафранська, наразі ще і самі не знають.

- Онкологію виявили на 17-18 тижні вагітності, - розповідає вона. – Спершу думали, аби  дотягнути хоча б до 32 тижня. Але вдалось дотягнути до повного 36 тижня. Прокесарали 26 вересня – малеча величенька, здоровенька – 3350. Під час кесарського розтину забрали пухлину... Була у нас подвійна операція. Завтра, 13 жовтня, мене вже виписують з гінекології, далі буде курс хіміотерапії.


Наразі родина очікує результатів аналізів з Києва. Як тільки жінка трохи окріпне, за тижнів два, мають почати курс хіміотерапії.

Відео дня

Охочі допомогти молодій матусі можуть підтримати її фінансово. Кошти можна переказувати на картку ПриватБанку 5168 7573 2018 4718 .

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • бараболя

    жах який, людина хвора а ви молитися, мож ще ікони прикладати? брр 21 століття, доказова медицина...
  • Игорь Тымрук

    В чому причина  захворювання раком?



    Рак буде у всіх людей, які ведуть себе як ракова клітина, по відношенню до Бога!  

    Рак це великі проблеми в душі людини!

    Рак це спотворена система пріоритетів, спотворене світосприйняття.    

    Рак, це коли серце людини наповнене страхом, а не любов’ю.

    Рак це дві поганих звички, і глибинна внутрішня агресія!

    На рівні тіла, рак це надмірна кількість паразитів  в середині людини.

    Коли людина через покаяння, знімає причину захворювання, коли змінює погані звички і систему харчування, то рак стає не потрібним.  З чого почати і як позбутися онко захворювання, розказую всім бажаючим!
  • Игорь Тымрук

    Академік Наталія Глазкова  авторитетно заявляла, що рак – це імунодефіцитний стан, коли опірність організму практично на нулі, тож важливо застосовувати імуномодулятори у поєднанні з трихополом та антибіотиками. Мовляв, у жодному разі не можна лікувати онкозахворювання опроміненням та хіміотерапією, бо це викликає метастази раку – ростуть колонії трихомонад. Такої ж думки дотримувалася ще один науковець із Росії, хімік Тамара Свищова.
  • Игорь Тымрук

    Академік Наталія Глазкова  авторитетно заявляла, що рак – це імунодефіцитний стан, коли опірність організму практично на нулі, тож важливо застосовувати імуномодулятори у поєднанні з трихополом та антибіотиками. Мовляв, у жодному разі не можна лікувати онкозахворювання опроміненням та хіміотерапією, бо це викликає метастази раку – ростуть колонії трихомонад. Такої ж думки дотримувалася ще один науковець із Росії, хімік Тамара Свищова.

    Рак це не вирок, рак це лише допомога душі людини, яка заблукала, не хімія, не опромінення, а глибинне щире покаяння, допоможе очистити душу і усувнути причину захворювання 097 40 26 737

    катерина reply Игорь Тымрук

    Повністю згідна

    Соня reply Игорь Тымрук

    Ну, от коли, не дай Боже, подібне щось стенаться з Вашими близькими,  тоді спробуйте молитись над хворобою, може пройде. А цій жінці потрібна допомога, а не розмірковування над причиною появи хвороби  і моралізаторство

    Галя Коцюмбас reply Соня

    Повірте,що сталось !і все вийшло чудво,наша Оленка ще йнародила здоровеньку і розумничку дівчинку...Віра і молитва змінюють днк!це доказано наукою,а паралельно лікувалась її ровесниця,але...і відійшла в інші світи,А  Оленка більш як 40 днів щоденно була на Святій Літургії і медитувала...Є такий образ Богородиці,який називається ,,Всецариця. -сидить на троні.там є молитва проти раку .моліться всією родиною щоденно і ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up