Ідея з пам'ятником Майстру Йоді у Тернополі викликала хвилю фотожаб у мережі

Ідея з пам'ятником Майстру Йоді у Тернополі викликала хвилю фотожаб у мережі
  • Українці і тернополяни зокрема, завжди відзначалися почуттям гумору і рідко упускають нагоду пожартувати з будь-кого чи будь-чого.
  • Так і зараз після звістки, що петицію про пошук місця для встановлення пам’ятника героєві "Зоряних воєн" Майстру Йоді підтримали тернополяни і тепер міська рада шукає для цього місце, викликало хвилю фотожаб в мережі.

Пропонуємо вашій увазі найсмішніші з фотожаб:

Тернополянин Теодор Мармонтов в спільноті Тернопільські плітки жартує, що в мережу злили секретний макет реконструкції пам'ятника літаку в парку Національного відродження, стилізованого під зореліт повстанців.

Відео дня

У відповідь Андрій Кір пропонує замінити пам'ятник російському поету Олександру Пушкіну, над «знесенням" якого вже давно точаться суперечки і жарти, на імперську «Зірку смерті».

Звісно, не обділили й увагою анонсовану днями міською радою реконструкцію парку Слави, де користувачі знайшли місце й для погруддя Дарту Вейдеру.

Найреальнішим користувачі жартома вважають стилізувати сміттєві урни під дроїда R2D2.

Тернопільські міську раду зображують як штаб Імперії. Вулицею гуляють штурмовики і вхід, звісно ж під пильною охороною, що очевидно є відсилкою на всім відомі події з пікетами.

Під роздачу потрапив і теплохід Парій, що наче відчайдушно втікає Тернопільським ставом від імперських винищувачів.

Очевидно, на тому березі не було безпечно.

А судячи з цього фото, протести проти будівництва вуличної академії у парку Національного відродження підтримував сам Хан Соло з іншими героями саги Джорджа Лукаса.

А місце для паркування Фалькона в центрі Тернополя Хан Соло, очевидно не знайшов, тому сісти довелося на дах бібліотеки-довгобуду на площі Героїв Євромайдану.


А от затори "біля шостого магазину" цьому штурмовику – не завада. А спостерігає за цим всім дійством лорд Дарт Вердер...

Ми ж бажаємо вам завжди залишатися з хорошим почуттям гумору і ніколи не переходити на темний бік сили.

Нагадаємо, у Тернополі шукають місце для пам'ятника Майстру Йоді. Питання про встановлення пам'ятника герою "Зоряних воєн" розглянули на засіданні виконкому міської ради 11 липня. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up