Із Попасної додому повернулися тернопільські правоохоронці

Із Попасної додому повернулися тернопільські правоохоронці
Півсотні співробітників міліції Тернопільщини повернулися зі Сходу додому. Бійців зустріли товариші та рідні.

- Усі завдання виконано, правоохоронці повернулися у повному складі, – відрапортував присутнім командир зведеного загону, начальник управління кадрового забезпечення Василь Крайник.

У зоні проведення бойових дій тернопільські правоохоронці прослужили місяць. Їх місцем дислокації було місто Попасна на Луганщині. Там вони несли службу на блокпостах, забезпечували правопорядок, допомагали працівникам місцевих райвідділів міліції та населенню.

За словами командира зведеного загону, місцеві жителі неодноразово дякували тернопільським міліціонерам за підтримку та забезпечення правопорядку у їхньому регіоні.

Відео дня

Бійці зізнаються, що їм не раз доводилося потрапляти під обстріли, небезпека чатувала на кожному кроці. На щастя, усі живі повернулися додому.
Тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласної міліції Казимир Попіль подякував підлеглим за гідне виконання поставлених завдань.

Слова вдячності від громади краю висловив бійцям голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

- Ми вдячні вам за відвагу та мужність, за те, що робите все для того, аби забезпечити законність та порядок на території проведення антитерористичної операції, – відзначив керівник ТОДА.

Бійці повернулися зі Сходу не з порожніми руками. Один із них Вадим Шаповал привіз із собою маленьке цуценя. Його хлопці підібрали на території зруйнованої лікарні. Песик, якого жартома назвали Бандера, став справжнім улюбленцем усіх і відтепер він допомагатиме нести службу правоохоронцям у Тернополі.

Міліціонерам надали декілька днів для відпочинку та відновлення сил. Після цього вони знову приступлять до виконання службових обов’язків на місцях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up