"Караоке без кордонів Live": виконавці зі всієї України здивували своїми голосами

"Караоке без кордонів Live": виконавці зі всієї України здивували своїми голосами
  • У четвертому відбірковому етапі вокального шоу "Караоке без кордонів Live" змагались десять дорослих та семеро дітей. Музична подія відбулась 10 серпня у ресторані Maxim.
  • Серед конкурсантів – учасниці телепроектів «X-фактор» та «Голос країни». Гранд-фінал конкурсу відбудеться 23 листопада цього року.

Наймолодшій учасниці - вісім років

Анна Ткач приїхала на конкурс із Волині. Її пісня розпочинала 4-ий етап "Караоке без кордонів Live". У групі підтримка  дівчинки - мама Марія.

- Анічка займається музикою вже півтора року, - говорить пані Марія. - Ми задоволені, що є такий проект, де діти можуть спробувати свої сили. Аня дуже хотіла приїхати на конкурс і виступ тут - для неї справжнє свято.

З мамою на концерт приїхав і 12-річний Артур Галас з Львівщини.

- Мені дуже сподобався мій виступ і взагалі сам конкурс, - розповідає Артур. - Я займаюся музикою з восьми років. Вже на багатьох конкурсах побував, але тут, у Тернополі, просто чудова атмосфера. 

Учасники з Харкова, Луцька, Івано-Франківська, Слов'янська, Києва та інших міст України

Тернополянин Михайло Гінь, який змагається у категорії "дорослі"  прийшов із дружиною Оксаною та присвятив їй виконання пісні. 

- Я хотів довести, що кохання має бути з нами щохвилини, в будні та свята, - говорить  Михайло. - У мене сьогодні найкраща у світі підтримка: кохана дружина та друзі, а вдома чекає маленька донечка, тому настрій лише найкращий. 

Музикою Михайло почав займатись ще, коли йому було 12 років. 

На другому етапі відбору Михайло виконав пісню "Полон" Олега Винника. 

- Я вже співав будь-яку музику. Коли був молодший - ми грали на весіллях, - говорить Михайло.

Юлія Бартєнєва, яка приїхала з Києва розповіла, що основна мотивація для неї - можливість відчути себе вільною на сцені. 

- Мені дуже подобається такий формат заходів, - каже Юлія, - невимушений, навіть домашній. Я багато часу віддаю іншим людям у вокальному плані, я викладаю зараз, а цей конкурс для мене - можливість трохи часу приділити для себе. 

Приїхала на конкурс і учасниця телепроекту "Голос країни-2018" Анастасія Мацуцька з Харкова. Каже, що закохалася у Тернопіль та людей, які тут живуть . Дівчина займається вокалом вже сім років. Вона розповіла, що просто в захваті від такої творчої атмосфери заходу. 

Діти вразили своїм талантом 

Вперше на шоу в ролі судді прийшов директор і художній керівник Тернопільського обласного драматичного театру Борис Репка. З журналісткою "20 хвилин" він поділився враженнями від конкурсу:

- Діти та люди молодого віку сьогодні мене дуже здивували своїм бажанням до співу, - розповідає пан Репка. - Діти дуже здібні, вони показують, що Україна має дуже патріотичне на впевнене майбутнє.

Незмінний член журі співачка Мар'яна Нестайко теж захоплена конкурсантами цього сезону.

- З кожним виступом закохуєшся у ці голоси все більше і більше, - говорить пані Мар'яна. - Ми, члени журі, стараємося бути максимально об'єктивними та не беремо до уваги ні того де навчалися конкурсанти співу або скільки років займаються вокалом. Оцінюємо голос, артистизм, харизматичність. Для мене завжди так співпадає, що діти на крок попереду від дорослих і це не може не тішити.

Надія Калінчук головний режисер телеканалу ІНТБ теж захоплюється голосами конкурсантів.

- Я є членом журі в конкурсі ще з першого сезону, - каже пані Надія, - і я переконую, що з кожним роком талантів більшає. Якщо спочатку у конкурсі брали участь більшість аматорів, то зараз здається, що тут співають справжні професіонали, навіть коли їм 10-12 років. 

У вересні - п'ятий етап, у листопаді - супер фінал

Як зазначають організатори заходу, зараз вони готуються до п'ятого заключного відбіркового етапу, а після того - до грандіозного фіналу. Він відбудеться 23  листопада.

Засновник  проекту та член журі Віталій Мариновський вважає, що такі конкурси не лише дають змогу людям показати свій талант, а й зближують твочу молодь та створюють своєрідну платформу для спілкування. 

- Люди за сотні кілометрів приїжджають, щоб взяти участь у нашому конкурсі, і для нас це вже визнання, - говорить пан Віталій. - Ми вже очікуємо фіналу, він обіцяє бути дуже захопливим, оскільки на кожному з етапів конкурсанти проявляли себе все краще і краще. 

Віталій Мариновський розповів про історію назви конкурсу "Караоке без кордонів". За його словами, назва пішла від другого туру конкурсу "вибір пісні наосліп", у якому конкурсанти із категорії "дорослі" співають випадково-обрану пісню. 

Учасники, які потрапили у суперфінал

Категорія "Дорослі":

1) Михайло Гіль, Тернопіль, 28 років. Виграв Подорож у Дрезден

2) Анастасія Мацуцька. Молода акторка. Учасниця «Голос країни»

3) Юлія Бартєнєва, Київ, 33 роки. Арт-тренер, органiзатор талант-шоу, концертів

Категорія "Діти":

1) Артур Галас, 10 років, м.Рава-Руська, виграв Подорож у Дрезден

2) Ірина Шегеда, 11 років, Івано-Франківськ

3) Соломія Лень, 13 років, Рава-Руська 13 років

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up