Партнер рубрики Події

"Караоке без кордонів Live": зіркове журі та учасники з усієї України

"Караоке без кордонів Live": зіркове журі та учасники з усієї України
  • Третій відбірковий етап другого сезону “Караоке без кордонів Live" відбувся в цю п‘ятницю, 15 червня, у ресторані Maxim
  •  Десять дорослих учасників та десять дітей змагалися за право пройти у суперфінал

Учасниками третього відбіркову туру були молоді виконавці з різних куточків України. На пісенний конкурс приїхали діти з Тернополя, Донецької області, Білої Церкви, Івано-Франківщини, Рівного та Києва.

12-річний Юра Зубенко приїхав на конкурс з міста Світлодарськ Донецької області. Маленький артист вперше в Тернополі і каже, що йому надзвичайно сподобались як і атмосфера на конкурсі, так і саме файне місто.

Відео дня

- Я займаюся вокалом вже шість років, беру участь у різноманітних конкурсах та фестивалях, - розповідає Юра. – Найбільше люблю естрадну музику, але розвиваюся і в інших стилях.

Серед дорослих учасників були виконавці з Тернополя та області, Львова, Києва та Івано-Франківська.

Тернополянка Анастасія Прачук бере участь в конкурсі "Караоке без кордонів Live" другий рік поспіль. Минулого разу 17-річна співачка пройшла у супер-фінал, але не перемогла.

- Тоді мені не вистачило впевненості в собі, - розповідає Анастасія. – Цього ж разу я готувалася як  в плані вокальної майстерності, так і морально.

У третьому відбірковому турі головою журі була співачка Мар’яна Нестайко, а  зірковими гостями та членами журі - гурт "Тріода".

Головне – щирість у виступі

На думку співачки Мар’яни Нестайко, найважливіше в артистові – це справжні емоції.

- Попри вокальні здібності виконавця, найважливіше – бути щирим на сцені, - каже голова журі. -  Навіть якщо виконавець забув слова чи заспівав щось не те, але він зробив це природно та щиро, то таку людину хочеться слухати далі. 

Також Мар'яна зазначає, що оцінювати дітей їй складніше, бо юним артистам потрібно пояснювати, чому вони не пройшли і втішати, якщо це необхідно. Але, як каже співачка, головне  - це залишатись об’єктивною і справедливою.

Цінують в артистах справжні емоції і учасники гурту «Тріода». Хлопці кажуть, що співак насамперед має відчувати музику.

- Виконавець має захоплювати своїм співом з першої ноти, - каже вокаліст гурту Андрій Гамбаль. – Часто таке буває, що артисти хоч і мають гарний голос, але не співають серцем - такі виступи не зачіпають.

До фіналу залишилось два етапи

У 2018 році загалом має відбутися 5 відбіркових етапів.  Учасників ділять на дві категорії: діти віком від 7 до 16 років та дорослі від 16 років.  Перший відбірковий етап пройшов 16 лютого, другий - 20 квітня, третій - 15 червня, четвертий відбудеться 17 серпня, а п'ятий - 28 вересня. Суперфінал конкурсу буде 23 листопада.

Організатори дякують усім, хто долучається до організації “Караоке без кордонів Live". Вони розповідають, що виконавців, які хочуть брати участь у грандіозному пісенному шоу, стає все більше. 

- Конкурс вже завоював прихильність глядачів, тому ми будемо підвищувати рівень, - каже організатор Віталій Мариновський. – Усі учасники отримують подарунки від наших спонсорів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up