"Кидаємо у ванну кип'ятильник, бо пів року без гарячої води": коли на "Східному" відремонтують котельню

"Кидаємо у ванну кип'ятильник, бо пів року без гарячої води": коли на "Східному" відремонтують котельню
  • Без гарячої води жителі мікрорайону "Східний" живуть вже з травня.
  • Люди скаржаться, що дату її подачі знову відклали. Чому? Дізнавалась журналістка "20 хвилин".

- Я без гарячої води живу вже майже пів року, - каже тернополянка пані Ольга. - Ремонт котельні на Київській триває ще з травня. Коли він закінчиться - невідомо. Ми воду гріємо в каструлях, а останнім часом уже купили кип'ятильник і кидаємо його в ванну, бо інакше вижити неможливо. 

Також тернополяни цікавляться, чи буде у них вчасно тепло. Адже через ремонт котельні, за їх словами, можуть відкласти і опалювальний сезон. 

Як повідомляли раніше на офіційному сайті Тернопільської міської ради, На ділянці тепломережі від котельні по вул. Л. Українки, 4 замінюють трубопроводи  теплоносія до ЦТП та бойлерних.

Відео дня

У зв’язку із технологічним процесом обробки сирої води Na-катіонітовими фільтрами для заповнення магістральних трубопроводів, заповнення хімочищеною водою проводиться поступово, повідомляє прес-служба "Тернопільобленерго". Подачу гарячої води перенесли з 23 вересня на 1 жовтня.

Директор КП "Тернопільтеплокомуненерго" Андрій Чумак переконує, що проблем із теплом у тернополян не виникне, а дату подачі гарячої води перенесли через виявлення несправностей під час ремонту.

- Ремонт котельні практично закінчили. Зараз проводимо лише роботи із косметичного ремонту зовні та всередині будівлі, - каже пан Чумак. - На подачу тепла це ніяк не впливає. Опалювальний сезон почнеться, коли підпише розпорядження міського голови. У нас вже все готово. 

Андрій Чумак каже, що дату подачі гарячої води на "Східному" перенесли через те, що у травні роботи затримались через погодні умови, а потім під час робіт було виявлено підземні комунікації, які не нанесено на планах.

Цього разу у "Теплокомуненерго" переконують, що гарячу воду подадуть вже через кілька днів. Аварію, що завадила подачі з 23 вересня, уже практично усунули.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • тойво

    Ремонтують то погано.не ремонтують так само погано.

    Влада,жиди,москалі.всі винні.
  • Олександра Демкура

    А хіба на Східному в будинках є тепла вода????? У нас немає
  • Любовь Клиценко

    Такая проблема и в г. Сумы. Мы живем без горячей воды с 16 апреля...
  • Ната Ли

    Не в кіп"ятильнику проблема,а у тому,що тепломережі не виконують договору,який укладений із споживачами .У європейській краіні,такакомпанія давно би збанкротіла від штрафних санкцій.Але у Украіні можна щнущатися над спожмвачами,скільки завгодно і ніякоі відповідальності.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up