Партнер рубрики Події

Кинули виклик звичним лекціям: як студенти з Андрієм Підлужним знайомляться з культурним життям Тернополя

Кинули виклик звичним лекціям: як студенти з Андрієм Підлужним знайомляться з культурним життям Тернополя
  • Замість годин в аудиторій студенти Соціально-гуманітарного факультету  ЗУНУ чи не щотижня занурюються в атмосферу того чи іншого напрямку культурного та соціального життя. 
  • Формат відкритих виїзних лекції в закладі навчання запровадив співак, продюсер, а віднедавна викладач Андрій Підлужний. Він каже: студентів чекає ще чимало цікавого та нового.

Серію відкритих лекцій розпочали в рамках в рамках Інтеграційної сесії на соціально-гуманітарному факультеті ЗУНУ. І студенти вже відвідали чотири таких івенти. 

Немає опису.

— Це інноваційний проєкт Всеукраїнського масштабу, який дозволяє на практиці ознайомитись з людьми, які мають успіх в тій чи іншій сфері. Серед них творчі люди: художники, дизайнери, артисти. Це успішні бізнесмени, журналісти, лікарі, — розповідає викладач-новатор, керівник лабораторії суспільного моделювання ЗНУ Андрій Підлужний. — Ми влаштовуємо для студентів івенти-знайомства з цими людьми, під час яких діти мають нагоду особисто та з перших вуст дізнатись усе про проєктний менеджмент. 

Відео дня

Лекції відбуваються у відкритому форматі. Наразі запрошують студентів, майбутніх абітурієнтів і усіх тих, хто хоче зануритися у неповторну атмосферу студентського життя, надсилаємо "виклик" на інтеграційну сесію соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ.

— Студенти вже мали змогу познайомитись із гумористом Грицем Драпаком, побачити, як функціонує квітковий бізнес у місцевої підприємниці, познайомитись із місцевими успішними блогерами, познайомились із роботою місцевої радіостанції, — продовжує пан Підлужний. — У планах — онлайн-лекція із засновниками американського радіо Independence, знайомство з філософією театрального життя і акторами. 

Загалом заплановано більше пів сотні таких новаційних лекцій.

 — Такі заходи дозволяють дітям бути в центрі соціального та культурного життя не лише Тернополя, а й всієї України та навіть за кордоном, — каже Андрій Підлужний. — Хочу наголосити також, що долучитись до відкритих лекцій може будь-хто із тернополян чи гостей міста. Усі анонси я розміщую на своїй сторінці у Facebook.

Немає опису.

Серед іншого, на учасників лекцій-перформенсів чекають відомі, викладачі, майстер-класи, workshop, тренінги, міжнародні наукові заходи, студентський креативний хаб, неформальні зустрічі, культурно-мистецькі імпрези та вечірки.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vitaliy Kokotsky

    Бажаю успіху Андрій Борисович!
    Інновації в навчанні дуже потрібні.

keyboard_arrow_up