Партнер рубрики Події

Київстар частково відновив роботу. Що далі

Київстар частково відновив роботу. Що далі

Українців просять реагувати лише на офіційні повідомлення. В месенджерах активізувались шахраї

Мобільний оператор Київстар повідомляє про часткове відновлення роботи. Про це йдеться у вечірньому звіті компанії.

— Спеціалісти компанії частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку. Зараз спеціалісти компанії працюють над відновленням інших послуг і зроблять все можливе, аби остаточно завершити цю роботу протягом 13 грудня 2023 року, — йдеться у повідомленні.

У компанії наголошують, що відновлення сервісів може відбуватись поступово. Після стабілізації роботи мережі усі абоненти і корпоративні клієнти, які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії, обов`язково отримають компенсації.

Відео дня

Водночас користувачів застерігають про нові шахрайські схеми. У компанії кажуть, що у різних месенжар активізувались аферисти. Вірити їм не варто, про усі компенсації Київстар повідомлятиме виключно на офіційних сторінках.

Нагадаємо, мобільний оператор Київстар потрапив під хакерську атаку.  Машстабний збій у роботі стався 12 грудня зранку. Раніше користувачам пропонували перейти на внутрішній роумінг, однак згодои зʼясувалось, що під час збою у роботі Київстар користувачі не зможуть скористатися зв'язком інших операторів. Труднощі вплинули і на інші сервіси, зокрема, національний роумінг.

 

Читайте також: 

У роботі мобільного оператора Київстар стався масштабний збій. Що робити 

Через два-три тижні: як українці жартують над атакою на Київстар

Чи можна розрахуватися в магазинах, аптеках і транспорті карткою. Перевірили журналісти 20 хвилин 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up