Партнер рубрики Події

Коли і як працюватимуть фонтани у Тернополі (ГРАФІК)

Коли і як працюватимуть фонтани у Тернополі (ГРАФІК)
  • У Тернополі запрацювала частина фонтанів у парковій зоні. Інші -  розпочнуть працювати уже незабаром після проведення поточних ремонтних робіт.
  • Графік роботи водограїв

З 16 травня у Тернополі розпочали свою роботу частина водограїв, що знаходяться в паркових зонах міста, інші фонтани розпочнуть працювати уже незабаром після проведення поточних ремонтних робіт.

Як повідомляють в управлінні житлово-комунального підприємства, благоустрою та екології, наразі працює аераційний фонтан на набережній Тернопільського ставу, фонтан «Життя» в парку ім. Т. Г. Шевченка, пішохідний фонтан на «Циганці» та водограй у парку Національного відродження.

Найближчим часом, після незначних ремонтних робіт, буде запущено і пішохідний водограй «Кульбаба», що в сквері В. Чорновола.

Відео дня

Через пошкодження вандалами семи освітлювальних елементів, ремонту потребує і фонтан «Каскад» («Сльози Гронського») поблизу Тернопільського замку.

Нагадаємо, впродовж минулих вихідних хулігани побили освітлювальні елементи фонтану “Каскад”, інша назва "Сльози Гронського". Вандали знищили сім елементів фонтану, пошкодили освітлення, цілком розбили у прожекторах як захисне скло, так і лампочки. Внаслідок злочинних дій виникла необхідність у повній заміні цих елементів. Відновлювальна вартість сягає близько 21 тисячі гривень.

Графік роботи:

Відповідно до затвердженого графіку роботи найбільших водограїв Тернополя на травень, у вихідні та святкові дні фонтани, що на бульв. Т. Шевченка, бульв. Д. Галицького, бульв. Д. Вишневецького, в парку «Топільче», а також водограї «Кульбаба», «Каскад», «Життя» та аераційний фонтан на набережній Тернопільського ставу працюватимуть з 11:00 до 21:00 год, у будні дні – з 14:00 до 21:00 год.

У дощову та вітряну погоду фонтани не працюватимуть. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up