Партнер рубрики Події

Кому з 13-ти красунь дісталась корона "Міс Тернопіль 2018" (оновлено)


Кому з 13-ти красунь дісталась корона "Міс Тернопіль 2018" (оновлено)
  • Сльози щастя, посмішки, багато квітів, 13 красунь і корона, яка дісталась лиш одній.
  • Титул "Міс Тернопіль 2018" отримала Неоніла Бурмас.
  • Конкурс краси відбувся 16 березня. Його традиційно провели у Драмтеатрі.

Корону "Міс Тернопіль 2018" Неонілі Бурмус передала "Міс Тернопіль 2017" та учасниця конкурсу "Міс Україна 2017" Олена Смакоус. Другою віце-міс стала Людмила Туницька. Щоправда, спершу оголосили ім'я іншої учасниці, а коли дівчині одягали стрічку, то ведучі перепросили та оголосили, що другою віце-міс стає саме №2 - Людмила. Першою віце-міс стала учасниця під №1 Лілія Дмирик. 

Міс Тернопіль 2018 Неоніла Бурмас
Другою віце-міс стала Людмила Туницька
Першою віце-міс стала учасниця під №1 Лілія Дмирик

Цього року приємно здивували організатори конкурсу: розпочав дійство військовий оркестр під музику якого і виходили красуні на своє перше дефіле.

Новинкою конкурсу стала і кількість учасниць, їх цього року було 13. Як уже розповідав раніше регіональний представник Національного комітету "Міс Україна" Володимир Заверуха, цього року на конкурс шукали нові обличчя. І справді, серед учасниць не було прфесійних моделей чи таких, які уже мають досвід в подібних конкурсах. 

У дівчат було 5 виходів: у вбрані з українським мотивом, коротких сукнях, шкіряному одязі, купальниках та вечірніх сукнях. До речі, цього року замість відповідей на запитання, дівчата читали скоромовки. 

 

 

А поки красуні готувались до кожного виходу, глядачів розважали різні гурти. А ще під час конкурсу вибрали "Міс з залу" та "Містера Тернополя 2018". Як це було дивіться на відео.

"Міс глядацьких симпатій" обирали самі глядачі. У антракті вони мали можливість кинути гроші у благодійні скриньки з номером своєї фаворитки. Зібрані кошти підуть на потреби дітей з особливими потребами. Звання "Міс глядацьких симпатій" отримала красуня Христина Олійник.

Традиційно, нагородмли і красуню, яка стала "Міс Інтернет". Голосування тривало на сайті "20 хвиин". Переможниця Олександра Рюміна отримала звання "Міс Інтернет" та сертифікат на суму 500 гривень від салону краси "Іріс".

- Я не очікувала, що отримаю саме таку нагороду, - каже Олександра. - Я дуже вдячна, що за мене голосували. Це дуже приємно. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • ігор

    > Переможниця Олександра Рюміна отримала звання "Міс Інтернет" та сертифікат на суму 500 гривень

    крутяк приз!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up