Партнер рубрики Події

Корону "Міс Тернопіль 2017" отримала Олена Смакоус (ОНОВЛЕНО)


Корону "Міс Тернопіль 2017" отримала Олена Смакоус (ОНОВЛЕНО)

Серед 19-ти красивих тернополянок журі обрало одну найдостойнішу звання "Міс Тернопіль 2017". Нею стала Олена Смакоус. Щорічний конкурс краси провели у п'ятницю,  24 лютого у драмтеатрі. 

Все дійство розпочиналось зі спалахів фотокамер у холі театру, де фотографувались гості та переможниці попередніх конкурсів краси. Поки учасниці готувались до найвідповідальнішої миті вечора, їхня група підтримки займала місця у залі. 

- Ми прийшли підтримати нашу красуню Тамару Присняжук, - кажуть друзі учасниці. - Віримо у її сили, знаємо, що вона найкраща.

Previous Next

Відео дня

Розпочав свято бітбоксер Станіслав Клапак Beatvan. Під час першого дефіле красунь ведучі представили їх публіці.

Previous Next

Ведучими важливої події для кожної з учасниць були харизматичний Юрій Обод та красуня Іванна Онофрійчук.

Далі красуні дефілювали у коротких червоних спідницях та чорних топах.

Previous Next

Поки учасниці переодягались для наступного виходу публіку розважали танцями, співами, акробатичними виступами та навіть стріт-воркаутом. 

Особливо приємно учасницями було дефілювати  у хутрі.

Previous Next

Під час конкурсу також обрали "Міс залу". Десятьох претенденток на звання обрали серед глядачів відразу під час заходу. Перемогла Єлизавета Невська.

Цього року запитання учасницям конкурсу задавали переможниці попередніх конкурсів краси.

Previous Next

Уже традиційно найбільш очікуване дефіле в усіх конкурсах краси - в купальниках. Як тільки дівчата вийшли на сцену у чорних оксамитових купальниках, зал вибухнув оплесками. 

Previous Next

І на завершення - дефіле у вечірніх сукнях. Відразу після цього відбулось нагородження.

Previous Next

Previous Next

Здогадки та думки глядачів щодо чого,  хто ж стане переможницею конкурсу та представлятиме Тернопіль на конкурсі "Міс Україна" від самого початку були абсолютно різними. Проте журі вирішило, що цей титул повинна отримати Олена Смакоус. Коли ведучі оголосили її ім'я дівчина заплакала. 

Previous Next

- Думаю, що мої емоції написані у мене на обличчі, - витираючи сльози щастя сказала Олена. - Я не очікувала, але дуже цього хотіла. Я дуже довго до цього йшла. Я була налаштована, щоб перемогти, але завжди є тривога, а якщо щось піде не так. Дуже вдячна журі за те, що вважають мене гідною, щоб представляти наше рідне місто на всеукраїнському конкурсі. І дякую своєму коханому, який вірив в мене протягом усього конкурсу, а також рідним та друзям. 

У 2015 році Олена Смакоус завоювала титул "СтудМіс Тернополя", представляла наше місто на всеукраїнському конкурсі.

- Ця перемога додає мені впевненості і це відчуття дуже великої відповідальності, - каже переможниця. - І я старатимусь якомога краще показати себе на всеукраїнському конкурсі.

Хоча Олена Смакоус має освіту економіста, але своє майбутнє планує пов'язати з модельним бізнесом. 

Першою та другою "ВіцеМіс Тернополя 2017" стали Олена Дячук та Христина Петрашик.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Piter Savka

    І шо то за таке бікіні ? Дівчата і так не супер а тим бікіні то взагалі ЖАХ!
  • Piter Savka

    Хто такий Смакоус і шо він має в Тернополі ???
  • Anonymous

    в нащому місті рука руку миє ...
  • Yura Melin

    Як завжди. Їй в спортзалі потрібно потіти. Стидно буде тепер за Тернопіль

    Тетяна reply Yura Melin

    Та чого Ви. Симпатична дівчина
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up