Партнер рубрики Події

П'яний житель Кременця стріляв у повітря, а потім сів за кермо і поїхав

П'яний житель Кременця стріляв у повітря, а потім сів за кермо і поїхав

У Кременці п'яний чоловік вистрілив у повітря з мисливської рушниці після сварки з родичами. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, але правопорушника притягнуть до відповідальності.

 

23 січня близько 17 години до співробітників Кременецького райвідділу поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць райцентру чути постріли.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що два постріли з мисливської рушниці на подвір’ї свого домогосподарства здійснив 33-річний житель Кременця. Внaслідок інциденту ніхто з людей не пострaждaв.

Відео дня

Як виявилося, чоловік перебував напідпитку та посварився зі своїми родичами. Взяв до рук рушницю і вистрелив у повітря. Після цього сів за кермо автівки та поїхав у невідомому напрямку. Фігуранта поліцейські оперативно розшукали.

Під час перевірки з’ясувалося, що дозвіл на гладкоствольну рушницю у чоловіка був. Наразі поліцейські вилучили у нього зброю.

Також на кременчанина правоохоронці склали протоколи за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 174 (стрільба з вогнепальної зброї).

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що п’яний киянин у центрі Тернополя погрожував зброєю компанії молодиків.

 

Читайте також:

П’яний киянин у центрі Тернополя погрожував зброєю компанії молодиків

Житель Тернопільщини віз у багажнику тубус від ЗРК і помітно нервував — патрульна поліція

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up