Кременець прощається з загиблою у ДТП Анастасією Опортовською

Кременець прощається з загиблою у ДТП Анастасією Опортовською

Сумна звістка сколихнула Кременець. 20-ти річна Анастасія Опортовська, яка потрапила у страшну ДТП, відійшла у засвіти. На жаль, врятувати дівчину не вдалося.

Як повідомили у поліції, 18 червня у ДТП потрапив водій автомобіля Citroen Berlingо. Аварія трапилася на трасі Почаїв-Кременець близько 21:30. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Водій збив пішохода - жінку, 1951 року народження. Від отриманих травм вона загинула. Автівка виїхала на узбіччя, врізалася в відбійник і злетіла в кювет. На момент аварії в салоні перебувало троє пасажирів. Серед них була і Анастасія. Від отриманих тілесних ушкоджень вона померла в лікарні.

Водія затримали згідно статті 208 КПК та повідомили про підозру відповідно до ч. 3 ст. 286-1 ККУ.

Анастасія – випускниця кременецької гімназії №6. Про смерть дівчини повідомили її близькі 30 червня. Прощатимуться з нею у рідному Кременці у суботу, 2 липня, об 11:00 у Соборі Преображення Господнього.

Відео дня

– Настя мріяла про майбутнє, дуже любила свою родину, маму, тата, бабусю. Вчилась на стоматолога у київському університеті. Це була взірцева дитина, відмінниця. З мамою вони були подругами.  В голові не вкладається, що таке сталось. В той злощасний день вона з друзями пішла гуляти. З однокласниками їхали з Почаєва. Сталась страшна аварія. Вона вилетіла з автомобіля, отримала дуже сильні травми. Її знайшли за кілька метрів  від дороги з черепно-мозковою травмою. Одразу приїхали батьки, приїхали лікарі. Але травми були несумісні з життям. Був пошкоджений головний мозок, тож шанси були мізерні... Батьки молились, але... нажаль... Найстрашніше для батьків – втрачати свою єдину дитину, – розповідає знайома Анастасії пані Руслана.

Друзі та знайомі дівчини пишуть щирі співчуття у соціальних мережах.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття близьким Анастасії. Вічная пам’ять…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up