Кухар з Тернополя вчить розмовляти папуг

Кухар з Тернополя вчить розмовляти папуг

У "RIA плюс" рубрика - "Відомі люди очима дітей". Задля експерименту наш кореспондент показала дітям фото відомих тернополян.

Володимир Чоботар - староста села Червона Діброва 
Катруся (5 р.):
- Цей дядько знає багато віршів. Він їх просто вчить, щоб знати. А працює він напевно бухгалтером. 
Марк (5,5 р.):
- Цей дядько працює у церкві. Він - священник і розповідає людям про Бога, читає Біблію. А ще каже, що треба слухати маму і тата. 

 

Маргарита Зінчук - маркетолог 
Христинка (4 р.):
- Ця тьотя працює на кухні. Вона пече різні смачні тортики і кекси. З різною начинкою. Найсмачніші з згущеним молоком. 
Ілля (5 р.):
- Ця тьотя на роботу ходить щодня. Але вихідні у неї теж є. Яка робота? Вона директор банку і вона рахує багато грошей. 

Відео дня

 

Сергій Губарев - координатор “СтудМіс України” в Тернопільській області
Валя (4,5 р.): 
- Цей дядько мені нагадує Грю - героя з мільтфільму “Посіпаки”. Смішний такий. А ким він працює? Не знаю, може бізнесменом.
Тарасик (5 р.):
- Він цілий день їздить кудись, щось продає. Така в нього робота. Не знаю, як вона називається. 

 

Юлія Яремчук - дизайнер
Кая (5 р.):
- Ця тьотя грає на чорному піаніно. Вона колись вчилась грати у школі, а потім виросла. І тепер вчить інших дітей грати.
Назарчик (4,5 р.):
- Ця тьотя має великий фотоапарат і вона фотографує ним людей. Вона фотографує на природі, біля води. 

 

Іса Онбаши - кухар
Настя (5 р.):
- Цей дядько вчить розмовляти папуг. Так, є така професія. Вони за ним повторяють різні слова. 
Стас (5 р.):
- Цей дядько працює охоронцем. Він охороняє важливих людей - президента, футболістів, бізнесменів. Так, у футболістів теж є охорона. Вони ж круті. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Люся Інокентіївна

    Дуже кумедно!))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up