Партнер рубрики Події

Купи «Пряник Перемоги» — допоможи воїну. Всі виручені від продажу кошти підуть для наших захисників

Купи «Пряник Перемоги» — допоможи воїну. Всі виручені від продажу кошти підуть для наших захисників
  • Всі кошти спрямують на допомогу нашим землякам-тероборонівцям, які невдовзі виїжджають в гарячі точки.
  • Не дуже великими коштами зараз є можливість «закрити питання» із балаклавами, аптечками, розгрузками та турнікетами, кажуть волонтери.  

Купи «Пряник Перемоги» - допоможи воїну. Всі кошти від продажу солодких виробів у вигляді голуба миру з українською символікою, які автори проекту й волонтери нарекли «Пряниками Перемоги», підуть на закупівлю необхідного для наших земляків-захисників з тер оборони, які невдовзі вирушають у гарячі точки.

Благодійний фонд, який запустив проект із продажем пряників, ще й опікується дітками переселенців.  

— Перші кошти на закупівлю продуктів для пряників ми, волонтери Благодійного фонду «Промінь сонця», взяли саме із тих, які жертвували батьки на підтримку нашої дитячої кімнати, — поділилась голова правління БФ «Промінь сонця»,  координаторка дитячої кімнати і проекту «Пряники перемоги» Олена Мудра. — Закупити продукти для випікання медово-імбирних пряників. Випекли першу партію – все це робота нашої волонтерки Надії Надвернюк.

Відео дня

Жінка спекла першу партію пряників у вигляді голуба та самотужки розмалювала їх та прикрасила жовто-синіми тризубами. Як жартують волонтери фонду, «наша Надійка у першій партії пряників робила все сама, нам не довіряла».

На порозі другий етап випікання нової партії солодощів, прикрашання, пакування та реалізації патріотичних пряників.  

За кілька годин від початку продажу пряників не забарились й перші покупці. Оксана Петришин першою купила кілька пряників, і гроші пішли у скарбничку, де збиратимуть допомогу. Солодощі можна придбати у приміщенні на вул. Багата, 5, де розташована дитяча кімната або перерахувати на рахунок Благодійного фонду (реквізити у довідці – прим. авт.). Хто не має можливості прийти у приміщення на Багатій, волонтери більші партії замовлень обіцяють самотужки доправити адресатам.

Вартість кожного пряника – від 50 грн. Проте навіть перші покупці не обмежувались саме такою сумою, всі давали більше. Отже, вже є перші кошти на придбання продуктів для випікання більшої партії. Волонтери також просять долучатись наших земляків, які проживають за кордоном.  

— Пряники свіженькі і надзвичайно смачні. А ще – спечені з любов’ю до наших воїнів, які бережуть наш спокій і боронять рідну країну в цей непростий час, — каже Олена Мудра. — Чим більше ми їх спечемо, тим більше допоможемо нашим хлопцям. Бо що таке «Пряник Перемоги»? Це наша любов і надія, це можливість ще у якісь спосіб долучитись до руху допомоги нашим захисникам, це кропітка праця і дуже вишуканий смак.

Тільки українська господиня зможе спекти і задекорувати із таким завзяттям імбирний чудовий символ миру і Перемоги України! Тому - долучайтесь!

Довідка

БО БФ «Промінь Сонця» – профілактика опікового травматизму серед дітей, інформування про правильне надання першої допомоги при опіках, сприяння відкриттю центру термічної травми у Тернопільській області. Готові працювати, акумулювати кошти та створювати фінансову подушку для допомоги хворим з опіками, для закупівлі сучасного медичного обладнання для надання якісної допомоги хворим з опіками, сприяють розвитку медичних технологій в області комбустіології для лікування та реабілітації хворих з термічними травмами.

Реквізити: IBAN UA963204780000026008924917819 код банку: 320478 РНОКФО: 44163522 Отримувач: БФ "ПРОМІНЬ СОНЦЯ" Разом зможемо більше!

Тел. для довідок: 067-945-22-55, Олена Мудра

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up