Партнер рубрики Події

Солодкі подарунки — вигідніше купити готовий чи зібрати самому? Ми також знайшли ексклюзивні варіанти

Солодкі подарунки — вигідніше купити готовий чи зібрати самому? Ми також знайшли ексклюзивні варіанти

Напередодні дня Святого Миколая та Нового року на прилавках магазинів з’явилися солодкі подарунки для дітей. Вони є на будь-який смак та гаманець. Однак чи вигідно купувати такі набори, чи ліпше зібрати солодкий набір самому? Читайте у матеріалі!

Придбати солодкий подарунок можна в будь-якому магазині, супермаркеті чи на ринку. За кілька днів до Миколая та Нового року їх уже розкуповують.

Що продають в супермаркетах

На полицях супермаркетів є різні подарункові набори. Вони переважно в коробках різної ваги, розміру та вигляду. Є і будиночки, і скриньки, і навіть коробки у вигляді символу нового року.

Ціни на них відрізняються. Усе залежить від ваги та виробника. Діапазон — від 50 до 300 гривень. Найдорожчі набори в металевих скриньках. До деяких наборів в комплекті є м’яка іграшка у вигляді бика – символу 2021 року.

Відео дня

Також є набори від зарубіжних виробників – по 80 —180 гривень.

На ринку в кіосках з солодощами та в невеликих магазинах також продають новорічні пакунки з солодощами. У них цукерки від різних виробників. Які саме та скільки їх всередині, доведеться розпитувати продавців. У подарунках від виробників солодощів вся інформація про вміст пакунку є на упаковці. Окрім загальної ваги та харчової цінності, є перелік усіх видів цукерок та їх кількість.

Купити готовий чи зібрати самому

Ми вирішили порівняти, яка націнка на цукерки в подарунковій коробці та чи багато ми переплачуємо за гарну упаковку.

Для цього ми порахували, скільки коштують цукерки, які кладуть до подарункового набору. Ми обрали подарунок від відомого виробника за 57 гривень. Цукерок в ньому на 334 грами – 10 різних видів. У наборі є шоколадні цукерки, вафельні, желейні та карамельки.

Вагу кожної цукерки дізналися на сайті виробника. Ціни – у місцевому супермаркеті. Ось що з цього вийшло:  

Цукерка

Кількість в подарунку

Вага цукерки

Вартість

Червоний мак

2 шт

12 г

4,2 грн

Candy Nut

2 шт

13 г

2,7 грн

Ромашка

3 шт

15 г

4,5 грн

Sorrento

3 шт

11 г

3,1 грн

Galaretka

2 шт

10 г

2,2 грн

Сливки-ленивки

2 шт

31 г

8,3 грн

Ko-Ko Choko

2 шт

13 г

4,6 грн

Milky Splash

3 шт

10 г

3,4 грн

Сонячний жук

4 шт

11 г

3,7 грн

Lollipops

2 шт

19 г

2,4 грн

Загалом:

25 шт

334 г

39,1 грн

Загалом наш набір цукерок, якщо купувати їх окремо, обійдеться дешевше майже на 18 гривень. Націнка за новорічний вигляд чимала. Навіть якщо придбати коробку самому, все одно вдасться заощадити, до того ж, можна обрати цукерки, які подобаються вам більше від різних виробників солодощів.

Опитування

Чи купуєте солодкі подарунки дітям на свята?

Якщо збирати подарунок самому – можна придбати і подарункову упаковку. Новорічне пакування продають у звичайних магазинах та на ринку. Також можна придбати звичайний подарунковий пакет. За упаковку потрібно доплатити 5-10 гривень. Продаються і целофанові новорічні кульки. Вони по 2-4 гривні.  

Ексклюзивні подарунки

В інтернет-магазинах можна знайти не зовсім звичайні подарункові набори з солодащами. Зазвичай це ексклюзивні подарунки в оригінальних коробках. Всередині – різні солодощі. Деякі набори мають солодощі, які в Україна не продають, або які можна знайти лише у спеціалізованих магазинах.

Однак такий подарунок не з дешевих. Набір бельгійського шоколаду коштує майже 300 гривень. Шоколаду там на 400 грамів.

Також до наборів можна додавати різні сувеніри – іграшки, чашки, новорічні шкарпетки тощо. Такі зазвичай купують дорослим. Ціни стартують від 300 гривень. У залежності від наповнення, подарунок може обійтися і в 1000 гривень.

А ви купуєте дітям на свята солодкі набори? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up