Партнер рубрики Події

Квартет з Тернополя розвернув усіх чотирьох тренерів "Голосу країни"


Квартет з Тернополя розвернув усіх чотирьох тренерів "Голосу країни"
  • Виступ квартету з Тернополя "Акорд" став справжнім відкриттям четвертого випуску "Голосу країни 8".
  • Вони акапельно виконали українську народну пісню "Ой, чий то кінь стоїть" та заворожили глядачів та тренерів проекту.
  • Тернополяни пішли в команду Тіни Кароль. Сюжет у ефір вийшов 18 лютого.

Пішли на шоу, бо хотіли донесли українську пісню до українців. Як розповідає другий тенор квартету Володимир Гапій, гурт більше гастролює за кордоном. А такий проект дає можливість заспівати на всю країну. 

- Якщо чесно, то все було, як в тумані, ніби на іншій планеті, - каже Володимир. - Ми відпрацювали, відспівали і не зрозуміли, що з нами відбулось. А вже, як переглянув сюжет, то зрзумів як все відбувалось, з чого починалось і чим завершилось. Але емоції хороші, приємно, що до нас розвернулись усі чотири тренери. Приємно, що після сюжтеу люди в соцмережах пишуть в більшості позитивні відгуки.

Відео дня

Учасники квартету, як каже Володимир, задоволені, що зробили щось добре не лише для Тернопілля, а й для країни. Адже на "Голосі країни" усі зазвичай співають композиції іноземних виконавців, а вони зробили ставку на українську пісню. І не помилились. Проте зізнаються, що не очікували, що повернуться усі тренери "голосу".

- Ми чомусь не думали про те, чи розвернуться усі тренери, - додає Володимир. - Обрали Тіну Кароль, бо спостерігали трішки за її роботою в попередніх сезонах шоу, за підходом до учасників, до вибору пісень, до їх трактування. Є симпатія до неї. І все таки вона тричі перемагала. Не факт, що буде перемога і вчетверте. Але ми між собою так домовились, якщо повернеться Тіна і ще хтось, то оберемо Тіну. 

Довідка

За роки існування (з 1998- ого року) квартет завоював прихильність та визнання в Україні та в закордонні. У 2004 році здобув статус професійного колективу Тернопільської обласної філармонії. Квартет "Акорд" сповідує академічну манеру співу, переважно "a capella". Вимогливість у підборі репертуару та його виконання з відчуттям найтонших художніх інтонацій є творчим кредо колективу від студентських літ і понині. У репертуарі квартету близько 200 творів: українські народні пісні та пісні народів світу, музична класика, духовні піснеспіви, зразки сучасної вокальної музики. Здебільшого це вивільнені від виконавських штампів високохудожні твори, які витримали випробування часом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Герасимчук Ростислав

    Та всім пох, таке тільки маразматичні пенсіонери дивляться.

    Stels reply Герасимчук Ростислав

    Всі у захваті, окрім маразматиків )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up