LoveQuest у Тернополі: провокативні завдання заради перемоги

LoveQuest у Тернополі: провокативні завдання заради перемоги

Незвичний квест проводять у День Валентина, 14 лютого. Завдання учасники виконують на восьми локаціях, серед яких секс-шоп та книгарня.

- Такий квест був ще на початку заснування нашої громадської організації, ми його знайшли і вирішили відновити, - каже представник ГО "Файне місто" Василь Хомів. - Суть його в тому, що команди виконуватимуть завдання на певних локаціях. 

У команді повинно бути по 6 учасників - 3 хлопці та три дівчини. Квест проходитиме на восьми локаціях, які учасники мають знайти за допомогою карти. 

Відео дня

- Наприклад, в книгарні "Є" учасники мають знайти "Котосутру" та сфотографуватись з нею, - продовжує Василь. - У секс-шопі повинні зробити фігурку з презерватива, в "Козі" потрібно розгадати ребуси. На локації Pork & chicken хлопець повинен зняти зубами підв'язку з ноги дівчини. Біля пам'ятника Соломії Крушельницької потрібно виміряти об'єми грудей, талії та стегон сірниковою коробкою. 

Ще серед завдань - учасники повинні видавати звуки оргазму. Коли хтось засміється, тоді гру зупинять і запишуть час виконання цього завдання. 

- Обиратимуть переможця таким чином - на кожній локації фіксуватимуть час виконання завдання і в кінці порівнюватимуть, - пояснює хлопець. - Переможе той, у кого буде найменший час. Також буде розіграш подарунків від спонсорів квесту. 

Фото з квесту опублікуємо згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up