Партнер рубрики Події

Любов переможе війну: у Тернополі рятувальник освідчився коханій

Любов переможе війну: у Тернополі рятувальник освідчився коханій

Своєю зворушливою промовою рятувальник розчулив серце не тільки дівчини, а й усіх, хто спостерігав за нареченими.

18-ий день Україна протистоїть російській агресії й захищає свою територію та свободу. Попри трагічні події в нашій країні, в серці кожного з нас залишається те, що не зможе відібрати жоден загарбник – любов, яка зігріває, вселяє надію та не дає згаснути вірі в наше світле майбутнє.

Яскравим свідченням цього є подія, яка сталась сьогодні в Тернополі, повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС в Тернопільській області.

Капітан служби цивільного захисту Юрій Керничний, заступник начальника аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Тернопільській області зробив пропозицію руки та серця своїй коханій Наталії Гульді, студентці 6 курсу Тернопільського національного медичного університету.

Відео дня

«Все це було заплановано раніше, – ділиться рятувальник, – проклята війна зруйнувала всі плани… Але ми продовжуємо жити. У такий складний для України час хочеться створити молоду сім’ю. Сподіваюсь на ствердну відповідь».

Освідчення відбувалось перед станцією швидкої медичної допомоги, де зараз працює обраниця Юрія. У присутності колег та співробітників Наталії, під спалахи проблискових маячків рятувального автомобіля він вручив коханій букет троянд, і вона сказала «Так!».

Своєю зворушливою промовою рятувальник розчулив серце не тільки дівчини, а й усіх, хто спостерігав за нареченими.

Весілля молодята планують відгуляти після перемоги.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (106)
  • Таня Зарицкая

    Мирного неба
  • Вера Васецька

    Щастя вам і любові
  • Наташа Корж

    Щастья  Вам
  • Віра Топчій

    Щастя на довгі роки життя!

keyboard_arrow_up