Партнер рубрики Події

Купують тут, бо дешевше? Скільки коштують ранні овочі та фрукти на ринку (ЦІНИ)

Купують тут, бо дешевше? Скільки коштують ранні овочі та фрукти на ринку (ЦІНИ)

Ринки уже повністю відновили роботу. Тут можна придбати ранні овочі та фрукти. Журналіст «20 хвилин» дізнався актуальні ціни на них. 

Хоча ринки у місті частково відновили роботу, овочі та фрукти простіше придбати на «Овочевому ринку», що на вулиці Митрополита Шептицького. На території «Центрального ринку» кіоски з з фермерською продукцією мало.

На території «Овочевого ринку» людей чимало. Тернополяни приходять сюди, щоб купити дешевше, ніж у магазинах та супермаркетів.

- Купую овочі та фрукти на ринку, а не в магазині, - каже тернополянин Володимир. – Але треба стежити за цінами. Іноді дешевше купити в супермаркеті. До того ж, у магазині можна самому вибрати товар, а на ринку деякі продавці можуть і не дуже хороші овочі кинути, тому завжди передивляюсь, що там мені наважили.

Відео дня

На ринку вже можна придбати полуницю. Продають її на вагу. Залежно від розміру ягоди та сорту, можна купити як за 45 гривень, так і за 75. У супермаркетах, до слова, полуниця коштує в середньому 70 гривень.

З'явились на ринку і абрикоси - по 100 гривень. Як пояснюють продавці, висока ціна через те, що ще не сезон, і їх везуть з закордону. Як тільки з'являться українські абрикоси, їх продаватимуть значно дешевше.

Овочі також користуються попитом, особливо зелень, огірки та помідори.

- Огірки вже наші, українські, але ще тепличні, - каже один з продавців. - Скоро вони будуть по 10 гривень, коли настане сезон. Але люди купують і зараз, тим паче ціни, у порівнянні з зимовими, значно нижчі.

До слова, ціни на огірки не в сезон можуть доходити до 70 гривень за кілограм. Зараз же - 25 – 30 гривень. У супермаркетах міста вартість більша – до 45 гривень.

Ми дізнались актуальні ціни на овочі та фрукти на ринку:

Товар

Ціна за кілограм:

Броколі

65 грн

Кабачки

20 грн

Молода капуста

8 грн

Морква

6 грн

Огірки

25 грн

Помідори

25 - 36 грн

Помідори Чері

60 грн

Редиска

16 грн

Цвітна капуста

25 грн

Цибуля

16 грн

Абрикоси

100 грн

Персики

120 грн

Полуниця

45 – 75 грн

Яблука

8 - 25 грн

Однак ціни на одні і ті ж товари у різних продавців можуть відрізнятися. Тому, щоб трохи заощадити, краще пройтись по ринку.

А де ви купуєте овочі та фрукти: у магазинах чи на ринку? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Денис Хілініч

    на ринках дешевше ніж в супермаркетах, але там і обважують добре :)

    Коля reply Денис Хілініч

    Це вірно - замануха для лохів ціною. Там бариги не менше супермаркетів. Єдино що важливо то якщо дозволяють ритись, що рідко буває, то можна посвіжіше-поякісніше місцеві овочі-фрукти купити.
  • Хтось

    Недавно в інтернет-магазині соор купляли огірки по 28 грн.,капусту - по 11грн., яблука - по 20 грн. Все свіже, якісне і ще й доставка безкоштовна від 200грн. І навіщо йти в магазин або на ринок, хіба віруси шукати. Але це вибір кожного.
  • Віта Янчинська

    Не люблю ринки((( і нічого там не купляю....
  • Олег Кушнір

    На ринку по торгуватись можна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up