Партнер рубрики Події

Мама благала повернутися. 15-річного Влада, якого шукали на Лановеччині, знайшли мертвим

Мама благала повернутися. 15-річного Влада, якого шукали на Лановеччині, знайшли мертвим

Підлітка Владислава Білика, якого розшукували на Лановеччині, 17 травня знайшли загиблим. Цю інформацію підтвердили у Головному управлінні Нацполіції в Тернопільській області.

Ще 16 травня ми писали про те, що у Лановецькій ОТГ проводять розшуки Білика Владислава Петровича, 2007 року народження. 11 травня приблизно о 17 годині хлопець пішов з дому та не повернувся, розповіли поліцейські. Юнака усім світом шукали цілих п’ять діб – правоохоронці, рятувальники, односельці, волонтери і просто небайдужі люди. А у редакцію «20 хвилин» звернулась мати зниклого Неля Українець. Через наш матеріал вона благала сина повернутись додому.

Напередодні зникнення, у п’ятницю, жінка ще спілкувалась із Владом. Перекинула на картку гроші, той зняв готівку і невдовзі зник. Документи, за словами матері, залишив — паспорт, закордонний паспорт і картку, з якої знімав того дня кошти. Казала нам, що відчуває – син живий, але пригнічений.

17 травня ми отримали повідомлення від сестри, що Владислава Білика знайшли – мертвим. Цей факт журналістам підтвердили і в Головному управлінні Нацполіції в Тернопільській області.

Відео дня

— Це правда! Але подробиці розповісти не можу. Обставини смерті поки що з’ясовуємо, проводимо експертизу. За попередніми даними, слідів насильницької смерті на тілі померлого підлітка немає, — говорить речник Нацполіції у Тернопільській області Сергій Крета.

Деталі трагедії правоохоронці поки не розголошують. Начальник відділу ювенальної превенції поліції Тернопільщини Петро Тихович додав, що родину вже сповістили.

— Хлопець загинув. Ми знайшли його тіло у лісі біля села. Обставини не можу розказати. Родину Владислава вже сповістили, — каже пан Петро.

 

Читайте також: 

Синочку, благаю, повернись, я тебе заберу із собою! На Лановеччині п’яту добу шукають Влада Білика

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • myvova83

    Шо з ним сталося?
  • Читач46

    Висловлюю співчуття родині і жаль з приводу передчасної смерті молодого хлопця. СУМНО І ТРАГІЧНО читати подібні рядки, але життя невблаганне.

    СВІТЛА ПАМ*ЯТЬ,

keyboard_arrow_up