Партнер рубрики Події

Машину зім'яло як папір: п'яний водій спричинив аварію на Тернопільщині

Машину зім'яло як папір: п'яний водій спричинив  аварію на Тернопільщині

Чоловік двічі впродовж останніх кількох місяців потрапляв в поле зору працівників поліції.

На початку березня патруль за порушення правил зупинила автомобіль марки "ВАЗ". При спілкуванні з'ясувалося, що водій у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти тест на «Драгері». Газоаналізатор показав в крові 1,27 проміле алкоголю.

Правоохоронці склали адмінпротокол згідно зі статтею 130 КУпАП та направили справу до Кременецького районного суду.

16 травня відбулося засідання і суд закрив провадження, мотивуючи тим, що у поліцейських не було відеодоказів п'яної їзди, а показник алкотестера суддя до уваги не взяв.

Відео дня

28 липня цей самий водій спровокував уже ДТП. 60-річний житель села Горинка, грубо порушив правила дорожнього руху. Він не пропустив вантажівку, яка їхала головною трасою, і спробував швидко виїхати з другорядної дороги на головну. Проте не встиг та врізався в MAN.

Порушника госпіталізували до лікарні і взяли зразки крові на вміст алкоголю.

Відомо, що чоловік знову сів за кермо у стані алкогольного сп'яніння.  

Довідка:

Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, -

карається штрафом від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що 25 липня на вулиці 15-го Квітня патрульні зупинили жінку, яка керувала автомобілем Renault та порушила правила. Під час спілкування з водійкою, в неї виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Алкотест зафіксував 1.93 проміле алкоголю в крові жінки.

 Читайте також:

У Тернополі у п'яної водійки забрали автомобіль

П'яний водій збив двох юнаків: один з них загинув на місці. Який вирок суду?

Поблизу Тернополя поліція арештувала автомобіль у п’яного водія

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Віталій Пасько

    Фура оказалася маленькою... непомітною
  • Evgen

    Суддя - взятку взяв!
  • Петро Черкас

    Цього мудака суддю посадити на місце пасажира рядом з цим п'яним хиром і нехай поїздить трохи з ним замість смертника,якщо він не бере до уваги такі докази.А цей козел явно відкупився.
  • Оксана Боїло

    Треба було за перший раз забрати права

keyboard_arrow_up