Партнер рубрики Події

Матерів-героїнь вітали квітами, відзнаками та шампанським

Матерів-героїнь вітали квітами, відзнаками та шампанським
Відзнаки багатодітним матерям Тернопільщини вручив голова обладміністрації 9 грудня. Жінки отримали посвідчення з почесним званням «Матір-героїня», квіти, їх пригостили шампанським та солодощами.

Голова обладміністрації Степан Барна побажав жінкам підтримки від дітей та чоловіків та подякував за те, що вони виховують майбутнє нашої держави. 
Жінки, які прийшли на нагородження, виховують по п’ятеро-семеро дітей. Попри труднощі, які іноді трапляються, матері кажуть: діти – це щастя. 

Previous Next

Вчителька зарубіжної літератури Наталія Малінкіна із села Чорний ліс Зборівського району виховує п’ятеро синів. Найстаршому Олександрові 29 років, найменшому Володі - 12.
-  Найстарший син одружений, вже маю маленьку внучку Алінку. Один з синів зараз служить в АТО, - каже пані Наталія. - Я горджуся своїми синами. Вони мої помічники, я завжди можу на них покластися. Навіть коли до нас приходять гості, сини накриють на стіл, роблять салати, канапки, прибирають. Мені дуже пощастило з дітьми. 

Наталія Малінкіна теж з багатодітної родини, - їх у сім’ї було шестеро. 
- Моя мама – бабуся-героїня. Скільки у неї внуків я не рахувала, але багато, - каже співрозмовниця. - Нещодавно на мамин ювілей зібралися 45 осіб, і це ще не вся сім’я. 

Наталія Домінів з Гримайлова Гусятинського району виховує семеро дітей. Найстаршій доньці 20 років, наймолодшій – півтора року. Загалом у мами шестеро донечок та один синочок. 
Пані Наталія теж народилася у багатодітній сім’ї, де було четверо дітей. 
- Я завжди знала, що в мене буде найменше троє дітей, - каже жінка. - Діти – це завжди радість і щастя. З дітьми потрібно завжди бути другом, тоді з ними ніколи не буде важко. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up