Мати-одиначка зі Львівщини займалась сутенерством у Тернополі

Мати-одиначка зі Львівщини займалась сутенерством у Тернополі
  • Оперативники міграційної поліції Тернопільщини інкримінують жительці Львівської області сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією.
  • У разі доведення вини 34-річній матері-одиначці світить 7 років арешту.

34-річна мати-одиначка зі Львівщини ще з липня 2022 року займається організацією інтим-послуг у Тернополі. Жінка розпочала свій «аморальний бізнес» пошуком дівчат «легкої поведінки». Для цього вона розмістила оголошення, де пропонувала молодим жінкам роботу в Тернополі. Деталі працевлаштування розповідала під час приватних розмов та зустрічей. Троє з претенденток – жительки Київської, Кіровоградської та Вінницької областей, погодилася на всі умови.

Як розповідають у Головному управлінні Нацполіції Тернопільської області, наступним кроком сутенерки був пошук клієнтів. Чоловіків, які бажали розважитись, шукала через оголошення в інтернет-мережі. Година інтим-послуг коштувала 2-2,5 тисячі гривень. Половину «бізнесменка» віддавала дівчатам, решту – забирала собі.

Відео дня

За словами керівника міграційної поліції Олександра Буняка, весь бізнес організаторка курувала з сусідньої області. Складність документування цього правопорушення для правоохоронців полягала в тому, що львів'янка кожних три дні змінювала квартиру, де проходили інтимні зустрічі.

Але все ж таки працівники міграційної поліції, спільно зі слідчими та представниками відділу кримінального аналізу зібрали достатньо доказів незаконної діяльності, яка суперечить моральним принципам суспільства. Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури провели обшуки у помешканні сутенерки на Львівщині, та у квартирах, де проживали повії.

Організаторці оголосили підозру відповідно до частини 2 статті 303 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Слідство по цій справі ще триває.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали про суд над жінкою, яка вербувала тернополянок для роботи у борделях Польщі. Також писали про те, що 27-річній тернополянці світить 7 років за сутенерство.

 

Читайте також:

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up