Партнер рубрики Події

У Бункермузі майстерно літають гімнасти


У Бункермузі майстерно літають гімнасти
  • Фестиваль-конкурс з повітряної гімнастики вперше провели у Тернополі у суботу, 24 лютого.
  • Півсотні гімнастів в ошатних костюмах зі всієї Західної України презентували свій талант вишукано здійматися над землею.

 

Малеча дуже хвилювалася перед виступами, не зважаючи на те, що діти вже не вперше демонструють свої вміння на публіку.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">Однак 9-річна Вікторія Новак з Чорткова не так хвилюється, як інші, бо виступає сьогодні зі своїм партнером, який її всіляко підтримує.

  • Я займаюся повітряною гімнастикою з 4 років, - розповідає дівчинка. – Я сама захотіла займатися цим і просила маму відвести мене на танці. Коли виросту, хочу стати художницею, а також хочу викладати гімнастику на повітряних полотнах. Найкраще у мене виходить такий трюк, який називають «вісімка».

Дівчинка уже виступала у Львові, Чорткові, Чернівцях, Вінниці. Вона отримувала призові місця. На тренування ходить дуже часто, але переконує, що це не заважає їй навчатися і відпочивати.

Її колега з «повітря» 10-річний Назар Слободян гімнастикою займається 2 роки.

  • Для мене це не перший виступ на публіці, - розказує хлопець. – Я уже брав участь у конкурсах разом з Вікторією, ми займали призові місця.

Назар переконує, що його зовсім не бентежить те, що він хлопчик і займається такою «дівчачою» справою, мовляв, хлопці також вміють бути пластичними і гарно танцювати.

8-річна Марія Васильєва з Чернівців займається гімнастикою всього півроку, але вже відчуває себе справжньою професіоналкою.

  • Мені дуже подобається виступати перед людьми і виконувати різні цікаві трюки, - каже дівчинка. – І нині я розраховую лише на перше місце, бо я довго готувалася.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up