Житель Шумська мав повернутись з Польщі і зник безвісти. Рідні просять допомогти у пошуку

Житель Шумська мав повернутись з Польщі і зник безвісти. Рідні просять допомогти у пошуку
  • 27-річний Андрій Балюк із Шумська зник безвісти. Рідні кажуть, що востаннє його бачили 29 травня у Вроцлаві в Польщі, де він працював.
  • На зв'язок чоловік не виходить. Рідні кажуть, що забронювали йому квиток додому. Проте на потяг він не сідав. 

Про те, що Андрій Балюк зник, розповіла його дружина Галина Балюк.

- Востаннє Андрія бачили 29 травня, - каже жінка. - Зараз мій чоловік там у Польщі, намагається знайти його. Поки що безрезультатно. Ми сидимо, чекаємо. Ми подали інформацію у консульство в Польщі, у поліцію. Також звернулись до польського консульства в Україні у місті Луцьк. 

Галина Балюк розповідає, що чоловік планував повертатись в Україну, тому вона забронювала для нього квиток на потяг. Як з'ясувалось потім - у потяг Андрій Балюк не сідав.

Відео дня

- Останній раз чоловіка бачили роботодавці. 29 травня вони підвезли Андрія до автостанції у Вроцлаві, - каже Галина Балюк. - Телефони у нього вимкнені. Ми зовсім не знаємо де він. Просимо усіх небайдужих допомогти розшукати Андрія. 

Довідка

Якщо ви знаєте про місце знаходження Андрія Балюка - телефонуйте  097-64-083-93 або на гарячу лінію поліції "102".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Люба Семчишин

    Святий отче Антонію, прийди на допомогу, допоможи знайти Андрія!
  • Lina Geis

    Уточніть,  чи він не пропав після перетину  українського кордону. Можливо, треба вже шукати серед добровольців в АТО . Военкомат "залатує"  дири незаконним методом . Мала можливість сама бачити  минулої осені .Вибігли із  машини в цивільному двоє молодих людей до хлопців які стояли на вулиці схопили їх за руки і в машину .На питання :" Хто ,чому і т.д ? Виявилось , що  таким   методом  шукають призовників.
  • Валентина Звягинцев

    щось не так з цією Польщею...скільки пропадає людей
  • Таня Титарчук

    На вокзалі обов'язково мають бути камери! Зверніться до правоохоронців!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:01 ТОП вакансій тижня з високими зарплатами та хорошими умовами 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up