Мешканця села з Тернопільщини судитимуть за вбивство сусіда

Мешканця села з Тернопільщини судитимуть за вбивство сусіда
  • Працівники поліції довели причетність 58-річного чоловіка до вбивства жителя села Малий Ходачків Тернопільскої області.
  • Зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

У ході  розслідування з’ясувалося, що між двома знайомим із села Малий Ходачків Тернопільського район виник конфлікт під час застілля. Розлютившись у стані алкогольного сп’яніння, господар будинку завдав односельцеві численні удари по голові та тулубу. Від отриманих травм той помер. Винуватець холоднокровно виніс тіло знайомого на вулицю. У будинку сліди крові прибрав і попрямував до сусідів. Жертву злочину побачили односельці і повідомили до поліції.

Правоохоронці зібрали незаперечні докази причетності 58-річного господаря будинку до важкого злочину. Справу скерували до суду. За скоєння вбивства злочинцеві загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України: «Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого».

Відео дня

Раніше ми писали, що екссекратаря сільської ради Тернопільщини судитимуть За підробку рішення із земельних питань, а за розбещення п’ятикласниці суд дав чоловіку 5 років тюрми.

 

Читайте також:

За підробку рішення із земельних питань судитимуть екссекретаря сільської ради з Тернопільщини

За розбещення п’ятикласниці суд дав чоловіку 5 років тюрми. А в селі його виправдовують...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марія Дуффалова

    Зверніть.на.Київ.на.уоядову.лінію......15_.45..)4).,.більше.не.буде.відключегь.хвпьтть.по.18..год.виключпалти
  • Марія Дуффалова

    Скільки.можна.над.людьми.знущатися.ви.виключали.саітло.по.18..год

keyboard_arrow_up