Ми перевірили: яму, що була посеред Київської, закрили

Ми перевірили: яму, що була посеред Київської, закрили
  • Кришку дістали, колодязь закрили, палиці поклали на траві поруч. Люди обурюються, невже цього не можна було зробити без втручання журналістів.
  • У подальшому, якщо мешканці будуть бачити подібні ситуації, прохання інформувати про це управління житлово-комунального господарства за телефоном 52-58-48 або на «гарячу лінію» міськради 15-80.

 

Яму, яка була посеред дороги на вул. Київській, закрили. Це сталось у першій половині дня після того, як тернополяни звернулись до журналістів «20 хвилин», а ми, у свою чергу, потурбували міськраду.  

Нагадаємо, на вул. Київській, посеред дороги - діра, з неї стирчить палиця і на ній – шмата. Чи стара футболка темно-вишневого кольору. Діра на місці дощової каналізації є щонайменше 5 днів, поскаржились до редакції мешканці «Сонячного». І нарікали - жодної реакції з боку комунальників.  

Відео дня

- Велике вам дякую за втручання і допомогу, - зателефонував у першій половині дня читач Антон, який днем раніше повідомив «20 хвилин» про відкритий колодязь. – От скажіть, невже не можна все зробити по-людськи? Невже не можна було зробити цього без втручання журналістів?

Журналістка на місці перевірила: кришку дістали, колодязь закрили, палиці поклали на траві поруч. Ймовірно, вони не належать обслуговуючій фірмі «Авакс-проф» чи міськраді. Інакше дошки забрали б із собою ремонтники.

Речник міськради Мар’яна Зварич каже, у подальшому, якщо мешканці будуть бачити подібні ситуації, прохання інформувати про це управління житлово-комунального господарства за телефоном 52-58-48 або на «гарячу лінію» міськради 15-80.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • тойво

    решітку поставили "догори ногами",бо тим горбом має бути всередину.ну але то дрібниці.
  • Герасимчук Ростислав

    Люди бідкаються, влада розводить руками.
  • Irina Okun

    Зкиньте менi, будьте ласкавi, ccилку сюди у комменти, бо в мене вона не вiдкриваėться.
  • Ірина Гулька

    Це хто такий розумний,нехай свого
    застрелить,де в неділю має бути
    табельна зброя

    Марія Василишин reply Ірина Гулька

    Ірина Гулька це адвокат підозрюваного обурювався
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up