"Ми втратили справжнього патріота": у Тернополі помер ексдепутат облради та підприємець

"Ми втратили справжнього патріота": у Тернополі помер ексдепутат облради та підприємець

16 вересня у віці 57 років від коронавірусної інфекції помер український громадський діяч Олександр Михайлович Стадник.

Сьогодні, 16 вересня, зупинилося серце відданого сина України, знаного і шанованого громадсько-політичного діяча, депутата Тернопільської обласної ради п’ятого скликання та голови постійної комісії з питань бюджету — Олександра Михайловича Стадника. Його світла душа відійшла у засвіти на 58-му році життя, повідомляє на своїй сторінці у соцмережі пресслужба Тернопільської обласної ради.

Олександр Михайлович народився 9 грудня 1962 року на Теребовлянщині. Закінчив Кам’янець-Подільський сільськогосподарський інститут, працював на Чортківщині, був головою Чортківської районної державної адміністрації (2005-2006рр.). Жителі цього району довірили йому представляти їхні інтереси у Тернопільській обласній раді (2009-2015 рр). З вересня 2014 року і до завершення каденції представляв Тернопільську обласну раду в наглядовій раді Тернопільського обласного фонду підтримки підприємництва. Згодом працював у державних структурах, приватних товариствах Тернополя.

Та де б не трудився Олександр Михайлович, його знали як надзвичайно порядну, товариську, надійну людину, високопрофесійного спеціаліста, відповідального керівника і справжнього патріота.

Відео дня

Голова Тернопільської обласної ради, депутатський корпус, виконавчий апарат обласної ради висловлюють щирі співчуття сім’ї, рідним, друзям, колегам Олександра Михайловича.

Світла пам’ять і Царство Небесне…

"Сьогодні Тернопільщина втратила не просто хорошу Людину, а справжнього патріота, шанованого колегу та найкращого друга СТАДНИКА Олександра Михайловича. Страшна і непередбачувана хвороба передчасно забрала його від нас на 58 році життя...." - написав на своїй сторінці керівник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець.

Світла пам’ять про нього назавжди лишиться в серцях тих, хто хоча б раз спілкувався з ним.

Світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть... Поділяю біль та горе сім’ї, рідних, колег та усіх хто його знав. Сумую разом з вами. Вічна і світла пам’ять!

Царство тобі, Сашко, ти був не просто колегою, добрим товаришем, ти був Людиною та залишив у цьому світі свій слід добрих вчинків.

Довідка

Олександр Михайлович народився 9 грудня 1962 року на Теребовлянщині. Закінчив Кам’янець-Подільський сільськогосподарський інститут, працював на Чортківщині, був головою Чортківської районної державної адміністрації (2005-2006рр.). Працював інженером, головним інженером в колгоспах Чортківського району (1989—1991); у кооперативі «Консервний завод» в с. Росохач (1991—1997, Чортківського району); директором підприємств «Терно-Балт» і «Агропродукт» (1997—2005, обидва — с. Росохач). А з вересня 2018 року - керівником ТОВ "ЕКОР ТЗ".

Про причину смерті політика, громадського діяча та підприємця йдеться у Вікіпедії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"20 хвилин" висловлює співчуття рідним і близьким. 

Вічная пам'ять.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up