Партнер рубрики Події

Що хочуть отримати тернополянки на 8 Березня. Ловіть ідеї подарунків за версією "20 хвилин"

Що хочуть отримати тернополянки на 8 Березня. Ловіть ідеї подарунків за версією "20 хвилин"
  • Яка жінка не любить подарунки? І не хотіла б отримати їх на 8 Березня?
  • Ми запитали у тернополянок, що вони хочуть отримати у святковий день. А ще приготували ідеї для вас, якщо ще не визначилися з вибором. 

Багато тернополянок розповіли, що хотіли б, перш за все, уваги від чоловіків Восьмого березня. А вартість подарунка відходить на задній план.

Любов, 35 років, продавчиня у квітковому магазині

– Якщо чесно, хочу просто уваги. Восьмого Березня я працюватиму і приємно було б чути від покупців звичайне «Вітаю». Вдома мене не оминають увагою. Минулого року рідні подарували 101 троянду та сьомий iphone.

Відео дня

Олена, 60 років, пенсіонерка

– Чоловік зазвичай мені дарує квіти, або конверт з грошима. Каже, що я розпоряджуся подарованими коштами ліпше, ніж він потратив би їх на щось, що мені не треба. Квіти він мені дарує кожного свята, а мені цього і достатньо.

Ірина, 53 роки, підприємиця

– Мені зазвичай син дарує квіти. Різні композиції. Та найбільше я люблю кущові троянди.

Ольга, 25 років, журналістка

– Головне – не вартість подарунка, його цінність чи розмір. Найголовніше – увага, а тому для мене достатньо навіть однієї троянди чи тюльпана. Не хочу, щоб мені дарували підсніжники, адже це квіти, що занесені до Червоної Книги України. Та загалом дарувати жінкам квіти – правильна, хороша та приємна традиція. Не відмовилася б і від солодкого подарунка, адже цукерки також приємно отримувати. Чи хотіла б щось цінніше? Важко сказати, але подарунки люблять всі.

Юлія, 19 років, бариста

– Мій молодий чоловік зазвичай дарує мені букет квітів і похід в якийсь приємний і тихий заклад. Мені подобається спокій, коли нічого не заважає насолоджуватися часом з коханою людиною. Та вважаю, яким би не був подарунок, якщо чоловік приділив увагу, це вже приємно.

Вісім подарунків за версією «20 хвилин»:

1. Квіти

Квіти не втрачають своєї популярності, а думаючи про Восьме Березня, ми мимоволі уявляємо і букет тюльпанів.

У Тернополі один тюльпан вартує 15-35 гривень, троянда – 25-50 гривень. А вже з яких та скількох квіток складати букет, вирішувати вам.

Читайте також, До свята готові? Який букет обрати і де вигідніше купувати квіти на День закоханих

2. Солодощі

Жінки люблять солодке. На коробки цукерок ціна стартує від 60 гривень.

Також в деяких квіткових магазинах Тернополя можна придбати букет з солодощів. Їх ціна – від 150 гривень.

Солодкі букети ви можете зробити і самі, вони точно будуть унікальними.

3. Парфуми

Хороші парфуми вартують дорого. Як розповіли в одному з парфумерних магазинів Тернополя, оригінальні вартують 700-1 500 гривень, вони ж і мають стійкий запах, що довго тримається на тілі.

Продавці радять купувати парфуми відомих світових брендів: Vercace, Lacoste, Hugo Bossтощо.

– Дуже популярні парфуми, на кшталт, Victоria’s Secret, тримаються на тілі до семи годин, а от менш популярні Vercace – 12 годин, а на одязі навіть довше, – уточнює продавчиня.

Консультанти можуть допомогти з вибором подарунка вашій половинці, відповідно до її смаку: солодкі, терпкі, квіткові тощо.

4. Романтична вечеря

Її організувати можете вдома, або ж в кафе чи ресторані. Та зауважте, що місце треба бронювати завчасно. 

Вартість романтичної вечері залежить від того, скільки ви самі готові витратити.

Можете придбати тільки два коктейлі і заплатити 150-200 гривень чи тільки дві філіжанки кави за 60 гривень, або  ж організувати вечерю і за тисячі гривень.

Якщо надумали зробити романтичну вечерю самі, врахуйте, що вам доведеться витратити певний час на приготування страв і організацію.

5. Ювелірні прикраси

Вибір деяких прикрас може бути ризикованим, адже каблучка чи браслет можуть просто не підійти за розміром чи виглядом. Завчасно уточнюйте питання повернення прикрас.

Срібні прикраси вартують дешевше – від 300 гривень, золоті дорожчі – від 600 гривень.

Багато залежить і від вставок у вигляді каміння, проби золота і, звісно, суми, яку ви хочете витратити.

6. Нижня білизна

Такий подарунок буде доречним, якщо ви вже доволі близькі зі своєю половинкою. Якщо ви все ж вирішили подарувати саме його, потрібно точно знати розміри та смаки дівчини.

У Тернополі нижня білизна в магазинах вартує від 500 гривень і вище.

7. Фотосесія

Якщо ваша половинка полюбляє постити нові фото у соціальні мережі, відмінним подарунком для неї буде фотосесія.

Залежно від того, де вона буде: в студії чи там де забажаєте ви, ціна також різнитиметься. Вартує фотосесія в Тернополі 250-700 гривень.

Та якщо ви хочете організувати її саме Восьмого Березня, варто домовитися з фотографом завчасно.

8. Подарунковий сертифікат у косметичний чи масажний салон

Дозвольте своїй половинці приділити час на себе. Подаруйте їй спокій і дозвольте самій їм розпорядитися.

Сертифікати в тернопільські косметичні та масажні салони вартують 400-1 500 гривень.

Та все ж, яким би подарунок не був, жінки люблять увагу, і вона не має обмежуватися одним днем.

А що даруватимете на 8 Березня ви та що дарували вам? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Шоколадний Рай

    Гарний підбір! дякуємо!
    Ще також забули про шоколадні подарунки
    https://surprize.shop/svjata/8-bereznja

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up