“Ми ж не повинні всі сидіти вдома, страждати і просто молитись”: тернополяни про корпоративи в час воєнного стану

“Ми ж не повинні всі сидіти вдома, страждати і просто молитись”: тернополяни про корпоративи в час воєнного стану

Новорічні свята вже не за горами. Великі фірми та компанії традиційно проводять святкові корпоративи.

Та чи доречні святкування, якщо в країні воєнний стан? Нагадаємо, його запровадили на 30 днів в окремих областях. Ми запитали тернополян, що вони думають стосовно корпоративів у такий час. 

Для студентки Олесі це болюча тема.

- Наскільки мені відомо, воєнний стан зараз у десятьох областях України, - зазначає дівчина. - Але ми - єдина країна і всі разом маємо вирішувати проблеми. У цьому випадку корпоративи є недопустимими,  так як і концерти, фестивалі. Це дуже недоречно у період війни і воєнного стану.

Відео дня

Пан Леонід вважає, що це особиста справа кожного.

- Що таке воєнний стан? Це, як мінімум, звуження або припинення громадянських прав, - коментує чоловік. - Це добре, бо наші солдати потренуються, перевірять на що здатні. А щодо того чи доцільні гуляння...Це питання має моральний аспект. Як на мене, це власна справа.  В той час коли хлопці в окопі сидять, в нас є можливість дозволити собі відпочивати і жити повноцінним життям. Але це не означає, що варто при цьому “по стелі лазити”. Якщо дуже хочеться і є багато грошей - хай веселиться. Засуджувати таких, які пускають феєрверки, ще щось роблять, не варто. Треба самому, і своїм дітям та онукам робити висновки. Та навіть якщо і роблять ті корпоративи, то ж це треба і зробити нормально. А в нас це до чого зводиться - напитися, повалятися в салаті, побити когось і потім кілька днів виправдовуватись і не зробити жодного висновку.  

На думку тернополянки Ірини, у влаштуванні корпоративів немає нічого поганого.

- На нашій території не введений воєнний стан, - каже жінка. - Думаю нічого проблемного немає, якщо будуть новорічні корпоративи. Ну звісно, не з великим розмахом. Я проти феєрверків наприклад. Тому, думаю, будуть робити корпоративи. Ми ж не повинні всі сидіти вдома, страждати і просто молитись.

 

Пані Антоніна каже, що корпоративи робити можна.

- Просто не потрібно занадто панікувати, - переконана пенсіонерка. - Тоді все буде спокійно і добре.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • tsn 1plus1

    Солдати  можуть, це їх право. А от держслужбовці - Тернопільської ОДА, РДА, Міської ради, ДФС і т.д. замовляють для корпоративів найдорожчі ресторани з шоу-програмами, еротичними танцями і напівоголеними дівчатами. В нашу студію телефонували з різних закладів і розповідали про побажання слуг народу. Тож ближче до Нового Року чекайте цікавих репортажів на ТСН.

    Тернопільський єврей reply tsn 1plus1

    Якщо за свої гроші, то чому ні? Я не люблю держслужбовців, бо вони надзвичайно тупі і обмежені люди, відсотків 90 з них, так точно. Але якщо хоче відпочити, то право має. І які там найдорожчі ресторани? В Тернополі немає чогось з космічними цінами, будь хто, хто заробляє більше мінімалки може собі дозволити там відпочити.
  • Анонім

    Зрозуміло, «забили» на стан, на армію.

    А якщо, дивлячись на це все, армія «заб‘є» на народ? Не уявляєте?

    Навіщо захищати сусіда- мажора, який не виходить із стану свята?
  • Анонім

    В одній руці Карта поляка/ побуту, в іншій - триста євро від мами з Гіталіі піде Файний в пляс під російський шансон....
  • Тернопільський єврей

    Людям потрібно відпочивати в будь-який час, уявіть собі, що навіть солдати в окопах святкують Новий рік та Різдво. Чи нам треба всім по хатах закриватися після роботи і думати думку, як то тяжко жити в неньці-Україні?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up