Партнер рубрики Події

«Міні Міс Тернопіль 2019» стала Ольга Турецька

«Міні Міс Тернопіль 2019» стала Ольга Турецька
  • У День захисту дітей у драмтеатрі провели конкурс «Міні Міс Тернопіль 2019».

  • Свято краси і талантів відбувається вже сьомий рік поспіль.

  • Титул "Міні-Міс grand open" отримала 11-річна Ольга Турецька, титул "Юна Міс" отримала Гудь Вероніка і "Маленька Міс" - Макух Єлизавета

Головний титул «Міні Міс Тернопіль 2019» отримала 11-річна Ольга Турецька.  

Загалом за титул змагалися 19 учасниць, віком від 5 років. Кожна учасниця змогла показати себе та продемонструвати свій талант – малювання, читання віршів, танці, гра на музичних інструментах.

- Ми проводимо цей захід уже багато років поспіль, – розповідає  директор національного комітету «Міні Міс Україна» у Тернопільській області Володимир Заверуха. – Це єдиний такий конкурс для діток в місті Тернопіль. Звичайно, ми нікого не залишимо без титулу та нагороди, адже це - діти.   

Відео дня

Оцінювало учасниць професійне журі. Основну кількість балів можна було отримати за показ талантів. Крім виступів, гостей розважали дитячі танцювальні тернопільські гурти.

Як розповідають організатори та батьки, підготовка до конкурсу тривала три місяці. Дехто на такому заході вже вдруге. 

- У конкурсі беруть участь дві мої донечки – Вероніка і Катя, – каже мама учасниць Наталя Кучмак. – Я хвилююсь, як і всі батьки, а діти вже звикли і почувають себе впевнено на сцені.  

Кожна учасниця отримала свій титул та подарунки від спонсорів конкурсу. Організатори розповідають, що конкурс обов’язково будуть проводити і в наступному році.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Люда Шморон

    Всі дітки старалися і були достойні своїх нагород. Шкода , що організатори не прослідкували порядок номінацій , а журналісти не розібрались в ситуації.В результаті зіпсували трішки дітям свято.
  • Galiatko Iatsiuk

    Мені відомо,що найвищим титулом в конкурсі Mini Miss Ternopil ,єMini Miss Grand Open,а його отримала Турецька Оля.Оскільки ведучі і журналісти поплутали номінації,тому поступила спочатку невірна інформація.Тому статтю поміняли,я так думаю.Я була присутня на попередніх конкурсах,якщо хтось цікавиться,як було,то подивіться в інтернеті.

    Настуся Козіна reply Galiatko Iatsiuk

    ТАК ЧОМУ НАПИСАЛИ,ЩО ТУРЕЦЬКА ОЛЬГА МІНІ МІС ,А МІНІ МІС ВИДАЛИЛИ ВЗАГАЛІ?????????

    David Starr reply Galiatko Iatsiuk

    Та всеодно )
  • David Starr

    Одне питання: нафіга?

    Павло Білий reply David Starr

    Для задоволення ЕГО батьків....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up