Партнер рубрики Події

Мінус 20 кілограм: тернополянка розкаже секрети схуднення вдома

Мінус 20 кілограм: тернополянка розкаже секрети схуднення вдома

Безкоштовну зустріч-лекція "Дієтологія та фітнес вдома" організовує тернополянка Ольга Семенчук 15 червня у парку ім.Т. Шевченка о 10:30.

 

   - Усі присутні зможуть дізнатись багато інформації щодо схуднення, - каже Ольга Семенчук. - Я відповім на поширені запитання, які цікавлять всіх, хто худне.

Нещодавно тернополянка Ольга Семенчук розпочала безкоштовний спортивний онлайн-челендж для схуднення. Вона пропонувала тренуватися та худнути разом усім охочим. Зараз Ольга Семенчук худне вдруге, після пологів, бо набрала 39 кілограм. Тому вона вирішила схуднути разом із іншими тернополянками, які не можуть відвідувати тренування у спортзалі чи консультації дієтологів.

   - Мої власні результати у сантиметрах мінус 9, суджу по сантиметрах, - розповідає жінка. - А у кілограмах, то мінус 5 кілограм. Я куплю спеціальний спортивний купальник і маємо з чоловіком поспорити, що наступного року я в ньому сфоткаюсь з кубіками пресу. Я впевнено йду до своєї мети. 

Відео дня

Нещодавно Ольга Семенчук здобула сертифікацію фітнес-дієтолога і зараз продовжує розвиватись.

  - Я вирішила здобути освіту фітнес-дієтолога, оскільки можу тепер з документом впевнено допомагати іншим, - каже тернополянка. - У моєму онлайн-челенджі взяло участь понад 100 учасників, скільки дійшло до фіналу, дізнаємось на зустрічі, бо ще не всі скинули свої дані.

Під лекції жінка розповість, як харчуватись, щоб не нашкодити собі і іншим, що таке психологія та харчування. Розкаже, як можна займатись вдома та що робити, коли схуднули, а шкіра просто висить.

   - Перед вами не буде модель, я мама, яка худне вдруге, попри роботу у туризмі та улюблену справу спорт, я все ще безкоштовно ділюсь з вами власним досвідом та навиками, обіцяю робити це і надалі, -каже тернополянка.

Жінка зазначає, що зможе індивідуально вислухати кожного, тому запрошує прийти усіх.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • тарас

    набрала 39 кг і буде вчити худнути - цікава така собі тьотя
  • Ольга Семенчук

    Чекатиму усіх на зустрічі, надіюсь буду корисною ;)
  • Nem Nemezis

    Дяй вгадаю, почала їсти менше відра в день?

    Ольга Семенчук reply Nem Nemezis

    Приходьте на зустріч, послухаємо і Вас ;)

    Ольга Семенчук reply Nem Nemezis

    Nem Nemezis дякую, так, я дійсно багато їла) під час вагітності, і не приховують це) але повірте, це не одна з причин набору ваги) дякую за коментар, він також важливий, як думка чоловіка, який розуміється на жіночій красі напевно, гарного дня :)

    Nem Nemezis reply Nem Nemezis

    Mariana Kokhan так Ви оправдовуєте цилуліт на сраці і звисаючі боки?

    Mariana Kokhan reply Nem Nemezis

    Вагітна жінка набирає 39 кг не тому, що бездонно їсть. Співчуваю вашим близьким жінкам, як ви їх називаєте при вагітності
  • Оксана Крушельницька

    Супер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up