Партнер рубрики Події

"Міс Україна-2017" Поліна Ткач розповіла, чи справді на конкурсах краси крадуть туфлі

"Міс Україна-2017" Поліна Ткач розповіла, чи справді на конкурсах краси крадуть туфлі
  • У свої 18 переможниця конкурсу "Міс Україна 2017" та учасниця "Міс світу" киянка Поліна Ткач не лише успішна, а й знає чого хоче від життя і постійно йде вперед.
  • У дівчини безліч захоплень, вона навчається на економіста. Але найбільше часу у неї зараз йде на світське життя. Яке їй дуже до вподоби. 

Свою щасливу історію переможниці конкурсу "Міс Україна" Поліна Ткач розповіла журналісту "20 хвилин". Дівчина не лише красива, а дуже привітна, вихована, мила, скромна та проста в спілкуванні. А ще вона щира і не боїться показувати свої емоції. 

У Тернополі Поліна Ткач вперше, і засніжене місто їй дуже сподобалось. Поліна разом з виконавчим директором комітету Національного конкурсу "Міс Україна" Іриною Копаницею завітали до Тернопільського виховного навчально-реабілітаційного центру. "Міс Україна 2017" допомагатиме в організації конкурсу "Особлива міс Тернопіль", який відбудеться в рамках Року благодійності. 

На конкурс "Міс Україна" Поліна Ткач потрапила неочікувано. Її знайшла кастинг-менеджер конкурсу в соцмережі і запропонувала заповнити анкету. Дівчина дуже довго сумнівалась, але її друг переконав майбутню переможницю, що потрібно спробувати свої сили. 

У дівчини є досвід і у модельній сфері. Вона була моделлю на одному з Ukrainian Fashion Week, працювала з багатьма дизайнерами. 

Вона на своєму місці

Підготовка до будь-яких конкурсів краси вимагає великих зусиль. Учасницям складно як психологічно, так і фізично. "Міс Україна" не є винятком. Підготовка до цього конкурсу проходить у шаленому темпі, і дівчата повинні викладатись на всі сто, щоб бути готовими вийти на сцену. Ще складніше на конкурсі "Міс світу".

-    Складно напевно тому, кому це не подобається, - каже Поліна. – Це справді дуже непросто. Так подивишся, гарна картина, здається, ніби все дуже легко, красиві дівчата, гарно одягнені. Але всі вони над собою багато працюють. 

Як зазначає виконавчий директор комітету Національного конкурсу "Міс Україна" Ірина Копаниця, яка приїхала разом з Поліною, робота над конкурсом дуже важка, але кожна людина має бути на своєму місці. І Поліна Ткач саме там.

-    Вона дуже органічно влилась в цей напружений графік підготовки, зміну ритму життя, - каже Ірина.

Хоча, як каже сама Поліна, у неї і до конкурсу було насичене життя. Дівчина, окрім навчання, відвідувала безліч інших занять, зйомки, кастинги. Вела активний спосіб життя. 

- Дякуючи моїм батькам, я ще з дитинства постійно розвивалась, - каже дівчина. - Займалась живописом. Та чого я тільки не робила. Я така людина, що мені постійно потрібно якесь нове заняття. Зараз я виконую обов'язки "Міс України" і в цій сфері мені дуже подобається. Але я впевнена, що знову знайду якесь нове захоплення, яким займатимусь паралельно.

До слова, в обо'язки "Міс України" входить відвідування багатьох культурних та світських заходів, соціальних проектів. Також є дипломатичні місії, прийоми у посольствах. Зйомки, інтерв'ю.

Як було на "Міс світу"

Після перемоги дівчина почала підготовку до "Міс світу". Разом з іншими учасницями вони протягом місяця вдосконалювали англійську, займались зовнішнім виглядом, сукнями. 

-    Місяць – замало для підготовки до такого конкурсу, - продовжує красуня. – Бо якраз після перемоги у "Міс Україна" йде велика увага від преси, людей. І потрібно поєднувати своої обов'язки перед комітетом і підготовку до нового конкурсу. 

Атмосфера на цьому конкурсі, за словами Поліни, дуже напружена через те, що дівчата у чужій країні, де постійно переїжджають з місця на місце. До того ж, учасниць 120 і всі вони різної національності, з різними характерами, менталітетом.

-    Ти не знаєш, що і як заведено в тій чи іншій країні. Не знаєш, як і до кого знайти підхід, щоб не образити, - каже дівчина. – Оце важко. І ти одна, навколо велика конкуренція і це напружена ситуація. Фізично нам теж було непросто. Ми виснажувались, бо потрібно було вставати дуже рано, цілий день на ногах, пізно ввечері лягаєш спати. І то не лягаєш, а відписуєш рідним, комітету "Міс Україна" про те, як пройшов день. Виставляєш в соцмережі пости десь в автобусах по дорозі, перекладаєш їх ще на три мови, щоб всім підписникам було зрозуміло. Онлайн ефіри, інтерв'ю. 

До того, ж згідно контракту "Міс України" вона повинна бути активною зі своїми підписниками, спілкуватись з ними. Але, як каже Поліна, переможниця може цього і не робити. Проте вона сама зацікавлена в цьому, адже підписники її дуже підтримують і вона їм за це вдячна. 

"Туфлі не крадуть – це стереотип"

Зазвичай, у переможниць чи учасниць конкурсів краси запитують, чи крали дівчата чиїсь туфлі. Але, як сміючись каже Поліна Ткач, це стереотип, який з'явився після того, як таку історію розповіли колись один раз. 

-    Немає такого, справді. Проте є безліч інших казусів, - каже дівчина. – В мене була дуже складна сукня на фінал. Вона була з корсетом. І ще вона була тяжкою, її навіть одягнути було непросто. Мені допомагала моя куратор. У сукні були спеціальні пластини, які тримали об'єм і вони почали вилітати, коли я виходила на сцену. Я йшла і просто їх відривала та викидала, щоб ніхто не бачив. До того ж, в сукні було дуже спекотно, бо вона була зшита з кількох шарів тканини.

Лайф-хак для учасниць конкурсів краси від Поліни Ткач: коли дівчина стояла на сцені в своїй лінії з іншими учасницями, то вона просто знімала взуття і цього ніхто не помічав. 

-    Смішно було, коли з комітету писали, щоб я виставила нормальні фото у соцмережі, в нормальному одязі. І питали чому в мене всі фото в жовтій куртці, - каже дівчина. – А я ж не можу їм пояснити, що ми в горах, там холодно і не одягнеш вечірню сукню. А ми всі в однакових жовтих куртках і завантажували в instagram однакові фото. Але мені жовтий колір подобається, тому я не засмучувалась. 

Дружба на конкурсах краси є

За час підготовки та проведення конкурсу "Міс світу" учасницям вдалось подружитись, вони навчились жартувати англійською. Проте не обійшлось і без неприємних випадків. 

-    Учасниця з Екваторіальної Гвінеї чомусь постійно штовхалась, - пригадує Поліна Ткач. – От вона йде і може штовхнути тебе. Але дівчата мовчали. Коли вона мене штовхнула, я відштовхнула її руку і сказала don't push me, тобто не штовхай мене. Вона на мене дуже дивно подивилась, я на це увагу не звернула. Але потім відчула на собі такий важкий погляд. Коли обернулась, то вона на мене дивилась з-під лоба. І вона так дивилась цілий день. Ми з дівчатами жартували, що вона мене проклинає чи щось таке. В її країні ж є шамани якісь. 

Насправді, як каже Поліна, їй було страшно і вона одягала захисні браслети, прикраси. І намагалась уникати контакту з цією учасницею. Але були учасниці, з якими Поліна залюбки проводила час та спілкувалась. Усіх учасниць розділили на кілька команд: червону, синю та жовту. 

-    Жовта команда – це була суміш і Африки, і Європи, і Америки, - продовжує співрозмовниця. – І ми себе називали золотою групою. Ми постійно співали пісні в автобусі в мікрофон для екскурсоводів. У нас було багато дівчат, які гарно співають і щоразу, коли кудись їхали, то просто веселились. Хоча були дуже втомлені, але багато спілкувались, жартували. 

Поліна і зараз продовжує спілкуватись з новими подругами. "Міс Англія 2017" Шарлота Холмс запросила Поліну на день народження.  На конкурсі "Міс Україна 2017" Поліна Ткач дуже подружилась і з "Міс Тернопіль" Оленою Смакоус. 

Любить чоловіків у костюмах

Якщо раніше дівчина була просто Поліною Ткач, яка була активною в суспільному житті і цікавилась усім, то тепер красуня публічна особистість. І до її життя більший інтерес. 

-    А от шанувальників насправді поменшало, - каже дівчина. -  Я не знаю з чим це пов'язано. Мене багато питають, чи багато чоловіків мені пише, як ставляться до мене. Але до конкурсу мені більше писали і більш адекватніше. А зараз пишуть менше, але якісь дивні речі. 

Хлопця у Поліни зараз немає. У дівчини в пріоритеті свій розвиток. Але в майбутньому Поліна бачить поруч справедливого та чесного чоловіка, який буде опорою. Який не заборонятиме чогось, не обмежуватиме, а навпаки підтримуватиме та надихатиме.

- Жінка також має надихати, - каже дівчина. – Потрібно, щоб з людиною був зв'язок. Ще для мене дуже важливе почуття гумору в моїй другій половинці. Бо я сама люблю посміятись, пожартувати. Є певні критерії щодо вигляду, але вони часто розвіюються, якщо людина тобі підходить у спілкуванні. Але я дуже люблю чоловіків в костюмах і обожнюю смачні чоловічі парфуми. 

Поєднує світське життя та навчання

Поліна Ткач навчається на другому курсі  в Національному авіаційному університеті. Дівчина здобуває фах економіста. Вибрала таку професію сама, бо така освіта пригодиться в будь-якій сфері. Хоча батьки Поліни пропонували йти на філологію. За два роки навчання Поліна зрозуміла, що економіка - це набагато складніше, аніж її суспільне життя. Попри щільний графік, вона повинна здавати сесії. Для викладачів Поліна Ткач така ж студентка, як і всі інші. Як розповіла дівчина, викладачі не потурають. Але вона якоюсь мірою рада цьому, бо в іншому випадку це потім використовували б проти неї. Дівчина хотіла б навчатись дистанційно, але поки це неможливо. Тому Поліна поєднує своє насичене подіями життя і навчання. 

-    В університеті до мене ставляться не дуже лояльно, не підтримують, - каже Поліна. – Хоча є кілька викладачів, які мені дійсно допомагають, дозволяють пізніше щось доздати чи перездати. Бо розуміють. 

Про секрети краси

Для 18-річної Поліни Ткач важливо, щоб дівчина не знищила в собі свою індивідуальність.

-    І потрібно пам'ятати, що натуральність завжди буде в моді, - каже дівчина. – Ніякі перероблені губи, носи, скули не перекриють натуральних, гарних рис обличчя чи фігури. Хоча я не противник коригування зовнішності, але якщо в межах здорового глузду. 

На думку Поліни, є такі випадки, коли людина потребує пластичної операції за станом здоров'я. Чи, коли є вада, яка пихологічно давить на людину і пластика може це виправити.

-    В таких випадках я лише за. Але інша справа, коли красива дівчина просто хоче зробити щось більше, щось менше, так, як у подруги. Або просять зробити як на фото і потім ходять з однаковими носами, губами. Я вважаю, що все має бути в міру, каже красуня.



Дівчина ніколи не нарощувала ні волосся, ні вії. Але вона не проти цього. Проте все таки вважає, що краще обійтись без цього. Замість нарощування вій краще зробити ламінування, а замість нарощування волосся – докласти зусиль і відростити своє.

Щодо догляду, то Поліна Ткач вважає, що дуже багато зараз нав'язує реклама. Для себе потрібно вибрати оптимальний базовий догляд. Наприклад, Поліна свій ранок починає з вмивання, протирає обличчя тоніком та користується зволожуючим кремом. І радить не торкатись обличчя брудними руками, витирати його серветками чи чистим рушником.

Іноді красуня робить зволожувальні маски. В повсякденному житті Поліну, зазвичай, можна зустріти практично без макіяжу. Дівчина використовує лише тональний крем, туш для вій та олівець для брів. 

-    Для волосся я використовую шампунь, бальзам, маску. І в принципі  все, - ділиться секретами Поліна. – Для догляду за тілом використовую зволожувальні скраби. 

Ще один секрет, який відомий всім, але мало хто його насправді використовує: сон, вода, спорт та здорове харчування. Дівчина не їсть цукру, чай теж п'є без нього. Хоча признається, що полюбляє солодощі, хоча тренер забороняє.

-    Я не скажу, що об'їдаюсь солодким. Я люблю чорний шоколад, сухофрукти, - каже красуня. – У мене немає шкідливих звичок, тому можу іноді побалувати себе солодким. Я за правило – бути щасливою. А шоколад виробяє гормон щастя.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Гарна!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up