Партнер рубрики Події

Місцеві вибори, пологи в космосі та сніг на Різдво: незвичні ставки, що пропонують букмекери

Місцеві вибори, пологи в космосі та сніг на Різдво: незвичні ставки, що пропонують букмекери
  • Чуючи слово «ставка», ми одразу асоціюємо її зі спортом: футбол, волейбол, автоперегони, тощо. Та сучасні букмекерські контори давно не обмежують себе лише спортом, бо далеко не всі ним цікавляться. Зате є інша тематика: політика, шоу-бізнес,  погода, тощо.
  • В цьому матеріалі ми підготували для вас неспортивні, незвичні та навіть екзотичні ставки від букмекерських контор.

Безумовно, є чіткі відмінності між ставками на спорт та іншими ставками, наприклад, термін. Спортивні ставки роблять напередодні якихось спортивних подій. Чим ближче до даної події, тим більша ймовірність та впевненість в тому чи іншому переможцю. Та й суперників у змаганнях неможливо знати на багато років вперед.

Якщо брати до прикладу футбол і найбільш актуальну подію цієї осені – Лігу Чемпіонів, ви можете поставити на переможця того чи іншого матчу, команди, які вийдуть зі своїх груп, а також ту, що виграє турнір. І поки цей турнір тільки набирає оберти, наступний його сезон спрогнозувати майже неможливо, адже немає чіткого уявлення про склад груп, хто з гравців змінить команду та чи не буде змін в регламенті турніру.

Неспортивні події можна розподілити на : короткострокові (ставки до одного місяця), довгострокові (ставки до одного року) і дуже довгострокові (ставки на декілька та навіть десятки років).

Відео дня

Ставки на політику

Далеко не новий вид ставок, але не надто популярний в Україні. Найпопулярніші букмекерські контори пропонують поставити на найближчі місцеві вибори: хто стане міським головою того чи іншого міста, відсоток набраних голосів у міську раду, який кандидат зніметься з виборів. Є навіть парі, чи пройдуть дебати на пост мера Києва на стадіоні.

Одна з букмекерських контор навіть розставила коефіцієнти на те, хто стане майбутнім міським головою Тернополя.

Та все ж більшість парі стосуються міжнародної політики, наприклад, яка країна наступної вийде з Європейського Союзу, або хто стане наступним президентом Сполучених штатів.

Незвичні ставки

Чи впевнені ви, що на Різдво випаде сніг? Якщо так, то у вас є шанс на цьому заробити, адже букмекери пропонують відгадати, або ж передбачити, чи буде снігопад у Різдвяну ніч, однак поки це стосується лише міст Великої Британії.

Або ж відгадайте температуру в аеропортах світу. Серед них є і аеропорт Борисполя.

«Космічні» прогнози

Якщо ж ви маєте велике терпіння, то можете поставити на події, які можуть відбутися протягом декількох років. Зокрема, на ті, що стосуються космосу, а таких багато. Найбільш цікаві серед них: Яка компанія першою висадиться на Марс? Чи здійснить Ілон Маск політ на Місяць або Марс до початку 2026 року? Чи народиться дитина Ілона Маска в космосі?

На форумах радять не робити довгострокових ставок, адже вони є ненадійними.

А ви азартна людина? Чи ставили коли-небудь букмекерські ставки? Що про це думаєте? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Бодя Олегович

    Прикольно, інтуіція рулить
  • Оксана Вагіна

    Це мій основний дохід. Але потрібно бути в курсі усього. В середньому в місяць 20к грн маю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up