«Модель XL» Ірина Купчак після проекту змінила своє ставлення до себе і до світу

«Модель XL» Ірина Купчак після проекту змінила своє ставлення до себе і до світу

Дівчина із Тернопільщини Ірина Купчак, яка взяла участь у проекті «Модель XL» на телеканалі "1+1", не дійшла до фіналу.  Вона ввійшла в 10-ку кращих дівчат шоу, проте в 5-му випуску змушена була залишити шоу.

20-річна Ірина Купчак родом із Заліщиків. Навчається у Чернівцях.

У її візитці на шоу йдеться, що заради участі в шоу вона відмовилася від роботи. Дівчина працювала моделлю весільних суконь. У дитинстві її часто ображали, й Іра досі не може цього забути. Дівчині образливо, що деякі люди не можуть прийняти її такою, яка вона є, тому Ірина вирішила показати усім свою неповторність та красу.

Відео дня

Дівчина розповіла, що на початку конкурсу не вірила у себе. Проте коли пройшла перший відбір, зрозуміла, що у неї є шанси на перемогу. Звичайно, дуже шкодувала, що не перемогла у конкурсі, навіть плакала через це.

  • Можливо недопрацювала в якомусь конкурсі, - каже дівчина. -  Це вже такий етап, коли вибирають кращих з кращих. Те, що я потрапила в десятку, для мене - велике досягнення, тому що в житті не могла подумати, що реально без грошей пройти, і без певних зв’язків добитися цього. Я була рада отримати такий досвід, спілкуватися  з людьми такого рівня. Це насправді дуже круто.

Ірина та ще одна учасниця вибули з шоу після двох складних випробувань – кардинальної зміни іміджу та фотосесії у стилі пін-ап, а також професійного показу колекції бренду Dolcedonna від Олени Голець для жінок із пишними формами. Дефіле стало для дівчат дуже відповідальним етапом, адже серед глядачів були присутні їхні рідні, йдеться на сайті проекту.

Ірина не задумувалась раніше про модельний бізнес, тому що не відповідала стандартам ідеальної за звичними мірками фігури. Проте, почувши рекламу на телеканалі заповнила анкету, і її запросили на кастинг.

Із 1500 дівчат обрали 100 кращих. Потім із 100 кращих журі відібрали 30. Ірина потрапила в 30-ку конкурсанток. Дівчина зізналась, що не вірила в те, що пройде цей відбір, проте, коли це сталось, зрозуміла, що перемога – реальна.

  • Коли мені сказала чотири «так», - згадує Ірина. – Саме тоді прокинувся в мені  азарт, я зрозуміла, що  якщо чогось захотіти, можна добитися, головне старатися і йти до цієї мети.

На  проекті  Ірина проходила різні випробування, конкурси, неодноразово потрібно було "переступати" через свої страхи, комплекси, каже вона. Проте праця над собою принесла свої плоди.

  • Проект дав багато мені, насамперед впевненість в собі. Самооцінка моя підвищилась, я почала дивитись на саму себе і на весь світ з іншого боку. Те, що говорять тобі люди – це далеко не найважливіше: скільки людей - стільки думок, і щоб ти не робила, завжди знайдуться люди, які підтримають, а знайдуться і ті, які прокритикують, як мінімум. Тому, якщо завжди зважати на думку оточуючих, то що можна досягнути в цьому житті? Нічого.

Дівчина ввійшла в десятку кращих, її неодноразово відзначали судді, але в 5-му випуску вона покинула проект. Як зауважила Ірина, на екрані конкурсантки представлені глядачам не такими, якими вони є насправді у житті. Така подача зроблена для того, щоб зацікавити глядача.

Проте дівчина говорить, що дуже рада, що брала участь у шоу, познайомилась з іншими конкурсантками, відомими особистостями. Ірина зізналась, що після проекту себе дуже полюбила  і міняти нічого у собі не хоче: не старалася б змінити свої параметри та схуднути.   

  • Найголовніше - полюбити себе. Найперша думка, яку я хотіла донести до всіх – це те, що не варто зациклюватись на своїх недоліках, потрібно навчитись їх любити, потрібно перетворити свої мінуси на плюси і недоліки в переваги, тоді тебе почне любити весь світ. Як до тебе будуть ставитись добре оточуючі, якщо ти сама до себе добре не ставишся?

Ірина говорить, що кожен особливий по-своєму, і сприймати слова людей про те, що в когось далеко неідеальні параметри,  -  як мінімум,  по-дурному, тому що кожен живе не для інших, а насамперед для себе.

Ірина планує далі пробувати свої сили в модельному бізнесі. Проте, оскільки зараз вона навчається на четвертому курсі  Чернівецького університету, своє захоплення планує поєднувати з навчанням.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • David Starr

    Звичайно, що повністю зважати на думки людей не надто розумно, але як і не працювати над собою, мотивуючи "прийняттям такою, яка є".

    Петро Білецький reply David Starr

    Во во
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up