Партнер рубрики Події

Молодята з Бучаччини збирали гроші на власному весіллі і віддали їх на ЗСУ

Молодята з Бучаччини збирали гроші на власному весіллі і віддали їх на ЗСУ

Під час свята поставили на окремий стіл скриньку, в яку гості могли пожертвувати гроші. Так вийшло зібрати чималу суму — 13 000 грн

 

Молодята з Бучаччини — Іван і Мар’яна, під час власного весілля збирали гроші на ЗСУ. Після урочистостей передали всю суму волонтерам.

— У волонтерський центр прийшли молоді люди — Іван і Мар'яна, — поділились історією на Фейсбук-сторінці Волонтери Бучаччини. — Молодята, які якраз відсвяткували своє весілля.

Відео дня

Подружжя вирішило організувати збір грошей для допомоги ЗСУ прямо під час їхнього свята: поставили на окремий стіл скриньку, в яку гості могли пожертвувати гроші. Так вийшло зібрати чималу суму — 13 000 грн.

— Ми вітаємо Івана та Мар'яну з весіллям і висловлюємо їм свою подяку за допомогу воїнам! — написали волонтери. — Завдяки таким вчинкам Україна неодмінно переможе, і ми всі повинні робити кроки, щоб наблизити той час.

 

Редакція приєднується до привітань молодому подружжю. Живіть дружно й мирно довго, любіть один одного довго-довго, а все добро нехай до вас повернеться сторицею. Гірко молодій парі!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Igor Kuzma

    Похвально! Молодці!!!
  • Людмила Гуцалюк

    Молодці нехай вас Бог обірігає

keyboard_arrow_up