Мріяв повернутись з перемогою. У Тернополі провели в останню путь захисника Олександра Дівакова

Мріяв повернутись з перемогою. У Тернополі провели в останню путь захисника Олександра Дівакова
  • Військовий цьогоріч у вересні відсвяткував свій 40-й ювілей. Життя тернополянина Олександра Дівакова трагічно обірвалось на початку зими на Донеччині. Прощалися з мужнім бійцем 8 грудня у Домі печалі, що на вулиці Микулинецькій.

Сумну звістку для краян на Фейсбук-сторінці повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

– Від отриманих травм під час артилерійського обстрілу у лікарні помер тернополянин Діваков Олександр Володимирович (03.09.1982 року народження), який захищав Україну на Донеччині, – написав він.

Відео дня

Під дописом про загибель Героя сотні коментарів зі співчуттям та вдячністю.

Marynovska Halyna пише: «Вічна пам’ять мужньому Синові України! Слава Герою! Царство Небесне твоїй душі! Щирі співчуття рідним, побратимам, друзям! Боляче, що гинуть такі світлі люди...».

Оксана Войчак додає: «Смуток, біль і молитва для душі, яка піднялась до неба, де є вічне життя, любов і спокій. Вічна пам'ять Герою!»

Ольга Стос коментує: «Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним. Який великий жаль огортає душу, гинуть молоді люди, як боляче, схиляю голову…».

Sergey Glushko: «Це велика втрата, біль та горе. Можу лише уявити вашу біль. Бо сам втратив друзів та брата під час цієї війни. Хай Господь приносить Свою втіху та зцілення!»

Лина Барбанягра пише: «Співчуваю. Дуже рада була знаходитись із ним в одній команді під час літнього табору для підлітків. Він – класний».

Анатолий Осипов сумує: «Дуже шкода втрачати наших героїчних захисників. Та особливо свого учня нашої 10 школи, який був дуже гарною людиною та не менш гарним воїном. Слава нашому Герою нашої 10 школи міста Тернопіль!»

Юра Сікора висловлює скорботу: «Санька, спочивай з Богом! Вічна пам’ять тобі, друже. Ще 3 тижні тому ми з тобою розмовляли, сміялись, а зараз я в це не можу повірити. Просто не вірю! Велике Тобі дякую за те, що ти робив для нас. Спи спокійно, друже!»

У загиблого Захисника залишилась кохана дружина Іванна, брат Анатолій, мама. Панахида за Олександром Діваковим пройшла 7 грудня о 18:00 в Домі печалі, що на вулиці Микулинецькій. Поховали мужнього Воїна 8 грудня об 11 годині.

Vadim Pavlenko пише: «Царство небесне Герою, щирі співчуття рідним... Вічна пам’ять. Як шкода, разом ходили до однієї школи і росли».

Yurii Tymochko: «Щирі співчуття родині. Вічна пам’ять герою. Він чесно та гідно вів себе, завжди був справедливим. Земля йому пухом».

Галя Кріль додає: «Навіть не віриться. Ти мав повернутися з перемогою. Вічна пам’ять тобі, Саша. Важко повірити в це… Війна забирає найкращих…»

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя Олександра. Вічна пам’ять і слава воїну, який віддав своє життя за кожного із нас та за Україну!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Романчук Галина

    Світла пам'ять Герою України
  • Luba Topolnitska

    Вічна пам'ять Герою
  • Olha Baran

    ВІЧНА ТА СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ УКРАЇНИ! НИЗЬКИЙ ТОБІ УКЛІН, ВОЇНЕ. ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РІДНИМ ТА БЛИЗЬКИМ.
  • Ясколка Олена

    Коли буде перемога, згадають його і багатьох воїнів

keyboard_arrow_up