Партнер рубрики Події

Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста

Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста

Цей чоловік виступав у центрі Тернополя до початку повномасштабного вторгнення. Чи не щовечора він виконував класику джазу та спілкувався з місцевими. Журналісти «20 хвилин» дізналися, де він зараз.

Білл Уоррен – американський співак, учень та друг Френка Сінатри. Сам він родом з Лос Анджелесу. У 2017 році він взяв участь в кастингку на шоу українського Х-фактора та подорожував різними містами з виступами.

BILL WARREN SINGS "COME ON HOME" - YouTube

У Тернополі до початку пандемії коронавіруса Білла часто можна було побачити біля Тристороннього годинника або на перехресті вулиці Валової та Гетьмана Сагайдачного. Крім пісень Френка Сенатри, він виконував хіти «Бітлз», Луї Армстронга та інші хіти джазу і року. У 2021 році він часто виступав для тернополян. У вільний час – гуляв містом та спілкувався з мешканцями. 

Відео дня

Журналісти «20 хвилин» поспілкувалися зі співаком та запитали, чим він займається зараз. Він розповідає – що події в Україні не залишають його байдужим і він хотів би знову побувати в Тернополі.

– Я намагався приїхати до України під час повномасштабного вторгнення рік чи два тому, але мій уряд не дозволив, через те, що це надто небезпечно, – каже він. – Я планую повернутися до Тернополя ще. Хотів би дати концерт або навіть заспівати на вулиці, як я робив це раніше.

Наразі співак подорожує Європою.

Немає опису світлини.

– Зараз я виступаю у Шотландії. Потім планую поїхати на Кіпр, щоб дати там більше музичних концертів. Я дізнався, що там перебуває приблизно 20 000 українців, які були змушені виїхати через війну. Вони переважно проживають у північній частині Кіпру, тому я хочу виступити саме там. Я сумую за Україною. Українці – це чудові люди.

А чи пам’ятаєте цього чоловіка ви? Хотіли б ще побачити його на вулицях Тернополя? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Liziko

    Хто хоче приїхати - той приїздить. Але він напевне ще й просто має страх, що нормально.

    Пам'ятаю його.
  • Tanja Tarasenko

    Не раз чула його спів і зустрічала у центрі міста. Одразу відчулалося, що професіонал. Послухала б його ще! Не знаю, як інші, його я пам'ятаю.

keyboard_arrow_up