На Багатій вибухнуло. На місці купа поліції. ВІДЕО (оновлено)

На Багатій вибухнуло. На місці купа поліції. ВІДЕО (оновлено)
  • Що саме вибухнуло – людям не кажуть. Територія обгороджена і чимало поліції, повідомляють редакцію читачі. 
  • Вибух організували і провели саме вибухотехніки, аби убезпечити людей. Коментар поліції читайте згодом.
  • На Багатій щось вибухнуло, - таке повідомлення отримала редакція від читачки Тетяни. – Стоїть сірий Chevrolet. Приїхала поліція, все обгородили стрічкою. На місці чимало поліції. Людей близько не підпускають. Що там сталось?

Пані Тетяна мешкає неподалік. Каже, вранці вийшла на балкон і побачила «рух» на Багатій. Сусіди кажуть, чули вибух.

Згодом інформацію підтвердив тернополянин Віктор.

Відео дня
  • Знаю, щось в чорній коробці було, коробка стояла під будинком, - розповів читач Віктор. - Периметр оточенили поліцейські. Вулицю Багату перекривали. Сапер то все розмінував, але вибух був. Я чув особисто – стояв збоку, за машиною неподалік.

У центрі Тернополя поліцейські оперативно знешкодили підозрілий предмет, залишений під автомобілем, повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.  

  • 14 лютого, близько 8 години, до співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він виявив під своїм автомобілем марки «Шевроле Авео» підозрілу коробку, - каже Сергій Крета. - На місце події виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехнічий підрозділ.

Правоохоронці обмежили доступ до автівки й обстежили територію. Під переднім колесом транспортного засобу вони виявили паперову коробку акуратно замотану в чорний поліетиленовий пакет. 

За словами Ігоря Васьківа, начальника відділу вибухотехнічної служби ГУНП в області, поліцейські вирішили знешкодити підозрілу знахідку на місці події. Коробка не містила вибухових матеріалів чи інших небезпечних предметів.  

Вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Andriko Shkula

    Я проти розкачувань паніки і необгрунтованих підозр, але щось мені підказує, що фахівці не знешкоджують на місці підозрілі предмети, які «не містять вибухонебезпечних речовин» контрольованим вибухом. Можливо зараз просто наші служби не можуть озвучувати якоїсь інформації...
  • Серьожа Притухла

    Скоро буде так: https://www.youtube.com/watch?v=ZSnspKD0mTE

  • Оксана

    На Багатій так би мовити "звичайні" люди не живуть...
  • Сергій Юрійович

    "На Багатій вибухнуло. На місці купа поліції."
    Ржав.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up