Партнер рубрики Події

На Бандери висадили патріотичну клумбу з тризубом. Які ще місця у Тернополі прикрасили квітами

На Бандери висадили патріотичну клумбу з тризубом. Які ще місця у Тернополі прикрасили квітами
  • У тернопільських парках висаджують нові квітники у патріотичному стилі.
  • Загалом у Тернополі уже облаштовано майже 30 клумб-квітників, більшість з яких висаджені у парках міста.

У Тернополі продовжують оформляти квітами та озеленювати парки, вулиці і прибудинкові території. Більшість квітників, що з’являються у нашому місті, є у патріотичному стилі та присвячені боротьбі України з російським агресором.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада

Відео дня

Так, нещодавно на проспекті Степана Бандери працівники комунального підприємства висадили нову патріотичну клумбу, що складається з трьох елементів: тризубу і написів «Слава ЗСУ» та «Слава Україні».

У Тернополі також розпочали висаджувати квітник «Серце України» на перетині вулиць Максима Кривоноса – Бережанська та ще однієї квіткової локації - при вході у парк «Топільче» зі сторони вулиць Живова- Танцорова.

Водночас, нова ландшафтна композиція — сучасна лавандова клумба, з’явилася цими днями при вході у парк ім. Т. Шевченка неподалік пам’ятника Степанові Бандері.

Загалом у Тернополі уже облаштовано майже 30 клумб-квітників, більшість з яких висаджено у парках нашого міста.

Незабаром у місті заплановано також посадити ще три великих патріотичних квітники на вул. Євгена Коновальця. Планується й облаштування трьох нових скверів – на просп. Злуки, вулицях Олександра Довженка і Новий Світ, ініціатива про створення яких надійшла від тернополян.

Нагадаємо, у червні у парку «Топільче» облаштували квіткову композицію у патріотичному стилі, а на території скверу ім. Тараса Шевченка матері загиблих на війні бійців та вимушені переселенці висадили символічний «Квітник Матері».

Читайте також 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up