Партнер рубрики Події

На бульварі Тараса Шевченка демонтували куби з портретами Героїв

На бульварі Тараса Шевченка демонтували куби з портретами Героїв

Банери з фотографіями загиблих воїнів у російсько-українській війні демонтували. Як вважаєте, чи варто було їх залишити на довший період? 

Нагадаємо, куби з портретами Героїв у центрі міста встановили 23 лютого, напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення росії. Загалом встановили 30 таких кубів. Це 240 портретів загиблих, розповіла начальниця управління культури і мистецтва міської ради Світлана Козелко.

Тернополяни приносили квіти та лампадки до портретів загиблих. Багато перехожих зупинялися, щоб вшанувати пам'ять полеглих захисників або знайти фото близького чи знайомого.

Відео дня

Як повідомили у міській раді, куби демонтували для оновлення. Їх встановлюватимуть до визначних дат. 

А як ви ставитеся до цього? Чи варто, щоб портрети загиблих Героїв були у центрі міста постіно? Проголосуйте і пишіть у коментарях! 

Опитування

Чи варто, щоб куби з портретами загиблих захисників були у центрі міста постійно?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Lohvys Olha

    А кому вони заважали???.....
  • Сергій Третяк

    Як на мене то взагалі варто зробити алею героїв десь. Пропоную на Листопадовій на стопах портрети розміщувати. Щоб чиновники памятали що кожен випадок корупції це недофінансування фронту і чиїсь життя. Навряд чи це прямо 100% поді

    Петро Беріт reply Сергій Третяк

    Сергій Третяк та можуть і в центрі стояти, так більше людей побачать, думаю їх демонтували через їхній стан...

    Сергій Третяк reply Сергій Третяк

    Петро та то безсумнівно. але ось ці от конструкції варто було б не демонтувати на постійно, а перенести в парк Слави(чисто ІМХО). Там вони будуть актуальні і не буде потреби їх демонтовувати(язик не повертається написати "заважати комусь" 🙁 ).

    Петро Беріт reply Сергій Третяк

    Сергій Третяк так але не зараз... вже 15млн на алею слави на цвинтарі витратили. Нам спочатку смерті зупинити потрібно, а потім бетон, пам'ятники і т.д
  • Teren Teren

    Нє, ну ви даєте. А кіоски надал де буде встановлювати? Тим більше, для надалівського кодла ні війни, ні героїв... В них зовсім інші проблеми...
  • Liudmyla Huslavska

    «… чи варто було їх залишати»!!!!
    🤬🤬🤬🤬🤬🤬
    А чи варто було цим Героям віддати своє життя за ваше безтурботне життя в місті Тернополі???!!! На цій алеї мають бути встановленні на постійній основі портрети наших Героїв. Допоки буде Україна, допоки буде українська нація,доти вони там мають стояти!!!!!! ( і це мають бути НЕ одноразові банери з клійонки!!!!!)

keyboard_arrow_up