Автор ідеї створення піци - директор закладу "Скоріні" Людмила Медюх.
- Ми вже давно планували щось схоже, і вирішили зробити велику піце саме до Дня міста, щоб свято в Тернополян було смачним, - говорить пані Людмила. - Розмір піци - метр на півтора метри. Піци ми робили ті, які наші гості полюбляють найбільше: з салямі та помідорами.
З особливим захопленням піцу куштували діти.
Тернополянка Мар'яна з чотирирічним сином Артемком під час акції саме обідали у закладі:
- Ми з сином часто приходимо сюди, - говорить пані Мар'яна, - сьогодні на честь свята теж вирішили трошки відпочити. Приємно здивовані такою акцією. Вирішили теж скуштувати, бо дитині це цікаво. Тепер Артемчик знає, як виглядає карта області.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 23 квітня 2025
Читати номер