На “Дні кар'єри” тернополяни можуть знайти роботу

На “Дні кар'єри” тернополяни можуть знайти роботу

Захід для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи хоче визначитись із майбутньою роботою - "День кар'єри Profit day" відбувається у Українському домі “Перемога” 25 жовтня до 18:00.

 

Ярмарок вакансій, презентації від роботодавців, майстер-класи та тренінги відбуваються на “Дні кар’єри” у Тернополі. На заході одночасно функціонують 35 різних локацій, компанії розповідають про вакансії та умови роботи. 

Можна познайомитися з роботодавцями

Як зазначають організатори події, цьогоріч акцент заходу зробили не лише на ярмарку вакансій, а й на виступах спікерів. Цей захід вже вшосте відбувається в місті, цього року зареєструвалось понад 300 учасників. Школярі та студенти кажуть, що прийшли на захід, щоб оцінити перспективи працевлаштування у Тернополі, та зрозуміти, яких фахівців потребує наше місто.

Відео дня

- Ми хочемо, щоб молодь не лише приходила на "День кар'єри", щоб знайти роботу, а й розвивались і дізнавались щось нове для себе, -  розповідає організатор проекту "День кар'єри Profit day"  Юрій Королишин. - Тут можна познайомитися із компаніями-роботодавцями, знайти роботу мрії, взяти участь у семінарах та тренінгах. Також навчальні заклади презентували себе, щоб запросити потенційних абітурієнтів.

Усі можуть безпосередньо підходити до роботодавців та поспілкуватись з ними. RIA Media також представила себе на PROFIT DAY. Компанія ознайомила учасників з можливостями працевлаштування та умовами роботи у нас. 

  - Ми шукаємо менеджера з продажу рекламних рішень, - кажуть роботодавці. - Кращі фахівці в нашій компанії починали з “нуля”. Ми не дивимося на диплом, але оцінюємо особисті якості і бажання працювати.

Компанія пропонує гідні умови праці, підтримку в навчанні розвитку, як фахівця. А також вільний графік протягом робочого дня та корпоративне навчання.

- Ви зможете працювати в команді молодих, креативних і позитивно налаштованих людей.

Шукають патрульних, вантажників, кур'єрів, барменів

Патрульна поліція шукає цілеспрямованих та наполегливих працівників. Каже, що приймають працівників і без досвіду роботи, головне потрібно мати бажання навчатися. 

- Для того, щоб стати патрульним, потрібно пройти курс підготовки у Львівській області, - кажуть представники патрульної поліції. - Не обов'язковою є вища освіта та досвід роботи, головне, щоб людина хотіла приносити користь людям. 

"Нова пошта" також запрошує на роботу.

- Щоб приєднатися до нашої команди,  необхідно пройти декілька простих етапів відбору, - кажуть роботодавці. - Насамперед - відправити резюме. Студентів запрошують на вакансії приймальника, оператора, вантажника та кур'єра.

"Самогонна ресторація" також представила свою компанію на "Дні кар'єри". Вони шукають офіціантів та барменів. Для студентів пропонують зручний графік, щоб поєднувати роботу та навчання. А у "Алігаторі" шукають аніматора, прибиральника та бармена. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up