Партнер рубрики Події

На Днях моди показували колекцію із Мюнхена

На Днях моди показували колекцію із Мюнхена
Понад три години близько 70 моделей дефілювали у колекціях трендових дизайнерів для тернопільського бомонду. П’яті, ювілейні, Тернопільські дні моди 2014 провели у драмтеатрі у п’ятницю 15 травня.

Серед присутніх у театрі під час показу можна було почути різні відгуки. Одні порівнювали колекції із минулорічними, інші захоплено розглядали кожну модель.

- Я хочу це плаття і той костюм, -прозвучало з одного ряду. – Одяг цього дизайнера мені завжди подобався, - прозвучало з іншого.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Байдужих до колекцій дизайнерів та до самого свята у залі не було. Тернопільські модниці чекали на колекцію від головного гостя дійства Андре Тана. Кутюр’є представив шикарну колекцію під назвою “Казки”. Андре Тан вкотре похвалив організаторів та тернопільських моделей. Однак одне зауваження дизайнер все ж таки зробив - йому не хватило помпезності.

- Цього разу було все більш організовано, - розповідає Андре Тан. – Тому що минулого разу все було як проба пера. Представлені колекції є більш силними, помітно. що рівень виріс.

За словами дизайнера на минулих Днях моди був кращий зал і все було більш шикарно.

- Нам цього року не було де розгулятись, - продовжує дизайнер. - Я привик до подіуму мінімум в тридцять шість метрів, а тут він був досить малим.

Проте український дизайнер подякував організаторам за організацію такого дійства в нелегкі для країни часи.

- Дуже важливо, щоб такі заходи відбувались,-пояснює Андре Тан. – Добре, що молодим талантам дають можливість проявитись.

Не оминув добрим словом кутюр’є і тернопільських моделей.

- Я завжди кажу, що в Тернополі дуже красиві дівчата, - каже Андре Тан. – Вісімдесят відсотків успіху залежить від дівчат, які показують колекцію. Я приїжджаю до Тернополя і завжди впевнений, що тут моделі працюють якісно. І я завжди даю можливість молодим дівчатам. Для них це певна планка, можливість самореалізуватись.

Дефілювали по подіуму на Тернопільських днях моди 2014 моделі із Emoire of models та студентки Галицького коледжу.

- Оскільки Галицький коледж є одним із організаторів цього дійства і у показі беруть участь дизайнери-студенти цього навчального закладу, то відповідно тут задіяно дуже багато людей, - розповідає координатор проекту Марія Гудима.

Пані Марія розповіла, що під час підготовки серйозних проблем не виникало.

- Звісно, були різні ситуації, це робочий процес, - продовжує Марія Гудима. - Але я почала цю роботу і загорілась нею. І остаточний результат мене дуже порадував. Я задоволена.

У показі було задіяно близько 70 моделей і більшість із них на Днях моди почувають себе уже як вдома. Руслана Тхір вже втретє була моделлю  цьому заході.

- Враження хороші, тільки як на мене, то минулого року одяг був кращим, - ділиться враженнями модель. – Дизайнери до нас відносяться дуже добре і у всьому допомагають.

Ще однією важливою гостею вечора була Ірина Цайдлер із Мюнхена. До уваги тернопільских модниць дизайнер представила колекцію жіночого ділового одягу. У рамках заходу ще провели благодійний показ дитячого одягу. Під час шоу гостей чарував грою на скрипці Олександр Божек. Не менш вразила публіку співачка Олеся Киричук та вокальна жіноча формація United people.

 

Загалом гості свята мали можливість побачити модні творіння тернопільських, львівських та київських дизайнерів. Зокоема Тернопіль представляли Ольга Невінська, салон “Наталі-мода”, Катерина Тимочко, Катерина Мудрик, Ольга Михалецька, Лідія Яніцька. Тернополяни змогли побачити колекцію львівського бренду Malva Florea. Із київських дизайнерів на Дні моди приїхала Інна Ігнатевська, Голда Виноградська.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up