Партнер рубрики Події

На дорогах Тернопільщини – ожеледиця. Водіїв та пішоходів просять бути обережними

На дорогах Тернопільщини  – ожеледиця.  Водіїв та пішоходів просять бути обережними
  • 28-го березня зима вирішила повернутись до України.
  • Вона принесла на Тернопільщину сніг та ожеледицю.
  • Водіїв і пішоходів просять бути уважними на дорогах.

За прогнозами Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 28 березня на Тернопільщині очікується ускладнення погодних умов, спричинене переміщенням Балканського циклону та його атмосферних фронтів.

Він вже приніс значні опади у вигляді дощу з переходом у сніг. Вдень теж очікується невеликий мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Слабке налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, пориви 17 – 22 м/с, хуртовини. Температура вночі 0 – 5º морозу, вдень 0 – 5º тепла.

В області оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня

У зв’язку з погіршенням погодних умов працівники патрульної поліції застерігають водіїв та пішоходів:

«Водії, будьте уважними за кермом, стежте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь правил дорожнього руху. Пішоходи, переходьте дорогу лише у встановлених місцях та використовуйте світлоповертаючі елементи. Закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними, обережними та за необхідності звертатись на лінію 102».

Нагадаємо, що раніше «20 хвилин» повідомляли, що зима на Тернопільщині ніяк не хоче поступатися правами весні. На вулиці значно похолоднішало. В одному із сіл нашої області на днях навіть випав град, про що писали наші журналісти. Ми також інформували про те, що на автошляхах Тернопільщини встановлять додаткові камери для фіксації порушень.

 

Читайте також:

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up